FUN Bucharest Vol. XI

FUN Bucharest Vol. XI

FUN Bucharest Vol. XI

Oana Moraru - fondatoarea Școlii Helikon și unul dintre cei mai cunoscuți experți în educație din România, Radu Savopol - cofondator 5 to go, Andra Pintican - fondatoare Școala de HR și Mihai Zanț - cofondator Careershift.ro vin la FUN Bucharest, ediția a XI-a 

Te-ai uitat vreodată în urmă și te-ai gândit cum ai trecut peste anumite momente dificile, obstacole încăpățânate sau planuri eșuate, care iți transmiteau din toți rărunchii că totul s-a sfârșit? Hai la FUN Bucharest ediția a XI-a să afli în premieră poveștile a patru personalități din domenii diferite de activitate, patru perspective asupra nereușitelor profesionale care te vor inspira să îți privesti propria călătorie cu alți ochi.

Ce este FUN?

FUN este o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber profesioniștilor. Evenimentele au loc în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume.

Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează astfel creativitatea.

Vibe-ul primelor ediții fizice aici: Vol IVol IIVol III, Vol VI, precum și cea mai recentă, Vol X.

Invitații ediției: 

Andra Pintican, Fondatoare Școala de HR

Andra Pitican este un profesionist HR cu o înțelegere aprofundată a mediului de afaceri. De-a lungul carierei, Andra a navigat prin toate rolurile de HR, până când și-a asumat rolul de CEO. Pasiunea Andrei sunt oamenii, și și-o trăiește cu adevărat. Andra a inițiat diverse proiecte pe tema Leadership, Organizational Wellbeing, HR Services și Educație, dintre care cel mai important este HR School. Indiferent de tipul de proiect, scopul Andrei este să-i ajute pe oameni să-și descopere adevăratul potențial și să și-l împlinească.

Radu Savopol - Fondator 5 to go

Radu Savopol este un antreprenor român cu 20 de ani de experiență în sectorul HoReCa, fondator al 5 to go. Radu a implementat cu succes conceptul de coffee-to-go în diferite regiuni geografice ale țării. 5 to go este conceput pentru a oferi cafea bună la un preț corect, precum și pentru a-i oferi o experiență pozitivă consumatorului de cafea. Radu a reușit să standardizeze atât serviciile, cât și calitatea cafelei în toate cele 250 de unități 5 to go, mizând pe franciză și pe principii solide de afaceri.

Oana Moraru - Fondator Helikon School

Oana Moraru este fondatoarea Școlii Helikon din București, care se concentrează pe programe de învățare alternative elaborate pentru a urmări nevoile individuale ale copiilor, luând în considerare totodată dezvoltarea emoțională a acestora și interacțiunea sănătoasă a acestora cu lumea. Oana are o experiență de peste 25 de ani în predare și management școlar. De asemenea, este speaker, trainer și publicist pe teme educaționale.

Mihai Zant - Co-Fondator Careershift.ro

Mihai Zant este Executive Coach, International Trainer și Managing Partner la HUMANISTIC, precum și co-fondator CareerShift.ro. Cu peste 10 ani de experiență în gestionarea echipelor și comunităților, Mihai își concentrează eforturile pe crearea de organizații în care se practică învățarea continuă. Acum proiectează călătorii de învățare pentru clienți corporativi, folosind sisteme de practică integrate, cu accent pe #Self Leadership și #Future Skills. De asemenea, Mihai este coach în cadrul programului Executive MBA al ESCP Europe.

Moderator – jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy 

Unde? 

Online, în limba română

Când? 

Joi, 25 noiembrie 2021, ora 19:00 (EET)

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe