FUN Bucharest

FUN Bucharest

FUN Bucharest

2021 debutează cu diversitate prin 5 povești despre începuturi, sfărșituri și retrospective profesionale, pe scena virtuală a FUN Bucharest

S-a încheiat un an complicat, din care am învățat să supraviețuim, să prețuim ce avem și să căutăm să ne reinventăm atunci când am simțit că suntem pe marginea prăpastiei. Vestea bună este că am intrat într-un nou ciclu anual, am tras linie și ne-am creat o nouă strategie cu care să razbatem în această nouă provocare. 

Despre hopurile depășite în anul care tocmai s-a încheiat și rezoluțiile noului an va fi prima ediție din 2021 a FUN Bucharest, la care 5 profesioniști desăvârșiți, provenind din domenii antagonice, ne vor îmbogăți cu propriile povești de carieră, cu sfaturi și cu perspective noi. 

FUN? 

FUN, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale. 

Mișcarea FUN a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat și au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, FUN s-a extins în 320 de orașe și 90 de țări de pe întreg globul.

Invitații ediției: 

Oana Rotariu – Agile Business Analyst & Scrum Master 

Avi Cicirean – Owner & General Manager, BrandMinds Europe

Cristi Danileț – Judge Doctor, Cluj County Court, specialized in criminal matter

Veronica Soare – Storyteller – fata cu caleidoscoapele – KaleidoLove

Dragoș Stanca -  Antreprenor, expert media si investitor in digital & tehnologie

Unde? 

Online (pe Zoom), în limba română

Când? 

Joi, 28 ianuarie 2021, ora 19:00 (EET)

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe