Fuckup Nights Vol XVI

Fuckup Nights Vol XVI

Fuckup Nights Vol XVI

FUN XVI începe seria edițiilor din 2023 cu patru invitați speciali din domenii diverse de activitate, care ne vor împărtăși cum au reușit să abordeze în mod constructiv eșecurile profesionale.

Andreea Pipernea, CEO al Fondului de Pensii Private NN, Andrei Bijutescu, CEE Regional Partner TikTok la Httpool, Dan Boabeș, Country Manager la Black Cab și Diana Mihăilă, Primul Master Professional Organizer din România ne vor aduce noi perspective legate de eșecurile în carieră și vor dezvălui într-un cadru informal despre greșelile care se află în spatele succesului.

Ce este FUN?

FUN este o mișcare globală care sărbătorește lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber-profesioniștilor. Evenimentele au loc în 215 de orașe din 62 de țări din întreaga lume.

FUN schimbă narativa cu privire la eșecurile și erorile profesionale, stimulând creativitatea cu privire la identificarea de noi soluții pentru a depăși momente critice.

Surprinde vibe-ul primelor ediții fizice aici: Vol IVol IIVol III, Vol VI, și Vol X.

Unde?

Refugiu Urban, Palatul Universul, etajul 5.

Când?

Joi, 9 martie 2023, ora 19:00 (EET)

Invitații ediției:

Andreea Pipernea, CEO al Fondului Privat de Pensii NN din 2017 și vicepreședinte al Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR). Andreea are o experiență extinsă de peste 20 de ani în sectorul financiar, a obţinut certificarea ca Independent Director de la Henley Business School și face parte din Advisory Board-ul unor reputabile companii locale. În ultimii ani s-a implicat atât în zona de antreprenoriat în calitate de Business Mentor, cât și în zona academică, susținând cursul de Business Strategy ca Profesor Asociat la ASE (FABIZ/ Engleza).

Andrei Bijutescu, CEE Regional Client Partner TikTok la Httpool. Pe Andrei îl caracterizează cel mai bine descrierea ”The Sales Man”. Vinde de când se știe, vinde mult și bine, și bate recorduri peste recorduri la companiile pe care le reprezintă. Recunoaște că iubește să cunoască oameni noi, și că le poate arăta valoarea produselor și a serviciilor sale pentru ei. Andrei vinde încă din 1994, când a bătut la ușa ziarului Libertatea, iar de atunci a schimbat multe job-uri, însă toate au în comun esența sa – aceea de vânzător.

Dan Boabeș, Country Manager la Black Cab Romania, este un antreprenor în serie, inovator și Angel Investor. Cu peste 20 de ani experiență în Telecom și în medii multiculturale, a construit peste 10 afaceri în șase țări pe trei continente. Cu reședința momentan în București, Dan este în continuare pasionat de dezvoltarea afacerilor folosind noile tehnologii. Este actualul manager al Black Cab România, principala companie de ride-sharing premium din țară.

Diana Mihăilă, Primul Master Professional Organizer din România. Este autor și realizator al rubricii Marea Organizare Matinală din cadrul matinalului Super Neatza cu Răzvan și Dani (Antena 1). Diana a creat o metodă de organizare dedicată părinților cu copii mici și un program de o lună de zile de punere în ordine cu sens a lucrurilor și a spațiilor casei, inclus de Parlamentul European în rândul inițiativelor cu impact pozitiv pe scară largă. Diana a fondat cea mai mare comunitate de profil din România.

Moderator – jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe