Fuckup Nights Bucharest Vol VII

Fuckup Nights Bucharest Vol VII

Fuckup Nights Bucharest Vol VII

Cât de tare afectează o nereușită profesională „buzunarul” unui business? 4 astfel de răspunsuri vor fi dezvăluite la Fuckup Nights Vol VII de patru antreprenori

De cele mai multe ori, există viață și după o nereușită în afaceri și nu este doar un sfat motivațional, ci un fapt. Uneori a pierde o sumă de bani printr-o mutare greșită poate însemna chiar drumul către alte oportunități. A renaște din propria cenușă înseamnă a învăța din nereușite și a avea abilitatea de a învăța din ele atunci când vine timpul de a regândi strategia de business sau cariera profesională.

Despre cum au reușit să-și adune resursele interioare pentru a produce resurse materiale și, în cele din urmă, cum au reușit să se mențină la suprafață și apoi să exceleze, ne vor povesti invitații celei de a treia ediții virtuale Fuckup Nights Bucharest și a șaptea ediție a evenimentului, pe 26 noiembrie.

FUCKUP NIGHTS?

Fuckup Nights, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale. 

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat și au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, Fuckup Nights s-a extins în 320 de orașe și 90 de țări de pe întreg globul.

Invitații ediției:

Stephanie Bosch – Leadership Development Specialist/Antreprenor

Sotiris Chatzidakis – Executive Vice President, CEO Clubs Romania

Cristiana Bogățeanu – Business Mentor

Alex Dona – Antreprenor

Iulia Nagy – Moderator 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend