fbpixel
Skip to main content

FRACTAL by POINT

cu Tristan Sharps, creator de teatru imersiv

FRACTAL by POINT cu Tristan Sharps, creator de teatru imersiv

FRACTAL by POINT, cu Tristan Sharps, creator de teatru imersiv

Tristan Sharps, unul din pionierii teatrului imersiv și fondatorul companiei de teatru dreamthinkspeak, cu peste 30 de site-performances premiate internațional, vine în România, invitat de POINT Cultural Hub, în perioada 9-11 martie. 

Cele trei zile de conferințe, workshop-uri și networking, reunite sub programul FRACTAL, invită creatorii de conținut artistic să aprofundeze tehnicile unui tip de teatru rar pe scena românească: imersiv, ”site-responsive”, dezvoltat în spații atipice: abatoare, fabrici, service-uri auto, crematorii, parcări etc. 

 Programul FRACTAL este alcătuit cu sprijinul criticului de teatru Cristina Modreanu. Biletul achiziționat te face parte din:

1. Vineri, 9 martie, de la 18:00 la 21:00 - Conferința "The Begining" care va lua forma unei incursiuni în portofoliul directorului artistic Tristan Sharps, analizând cele mai apreciate producții ale sale. 

2. Workshop-ul "Site and Space", pe 10 și 11 martie, va aprofunda informațiile prezentate în conferință, plonjând din zona de teorie în cea de practică, bazată pe exerciții, analiza spațiilor, teme cu feedback în timp real. 
Program workshop:

Sâmbătă, 10 martie, de la 11:00 la 18:00  *pauză între 13:00 și 14:00
Duminică de la 15:00 la 18:00

3. Seară de networking pe 11 martie, într-o atmosferă lejeră, în care creatorii locali vor intra în dialog, schimb de resurse și consiliere one-to-one cu Tristan și vor putea broda împreună posibile parteneriate, dincolo de granițe.
Duminică, 11 martie, de la 19:00

Bonus: participanții la workshop au prioritate la conferință și seara de networking. 

Spectacolele dreamthinkspeak sunt considerate ”o călătorie fără hartă și fără simțul timpului, creații de natura visului, cinematice și uneori voyeuristice, fiindcă poți trage cu ochiul la întâmplări frenetice care se desfășoară în jurul tău.”(British Vogue)

Participanții la seria de evenimente FRACTAL cu Tristan Sharps vor înțelege matematica din spatele acestor "live performance masterpieces" (British Vogue) care au resetat standardele artei. ”Before I Sleep”, una din producțiile dreamthinkspeak, a depășit toate vânzările din istoria Brighton Festival și a avut peste 20.000 de spectatori.

Eveniment realizat cu sprijinul British Council Romania

Parteneri media: RADIO GUERRILLAIQadsCINETic, Igloo mediaModernism Punct RoFEEDER.roRevista Zeppelin

we also recommend