fbpixel
Skip to main content

Abonament Festivalul de conferințe "Despre lumea în care trăim"

Abonament Festivalul de conferințe "Despre lumea în care trăim" Festivalul „Despre lumea în care trăim”

Abonament Festivalul de conferințe "Despre lumea în care trăim"

Festivalul „Despre lumea în care trăim”

Festivalul Despre lumea în care trăim, seria anuală de conferințe și dialoguri culturale şi ştiinţifice pe teme de actualitate organizată de Fundaţia Humanitas Aqua Forte, în parteneriat cu Editura Humanitas și Asociația ARCCA, a ajuns la a patra ediție și va aduce și anul acesta în fața publicului subiecte importante, care descriu vremurile prin care trecem, neuitând de contextul care ne-a adus aici, și invitați care propun perspective noi, foarte bine documentate. 

Acest abonament vă permite vizionarea tuturor celor 4 conferințe din cadrul Festivalului de Conferințe "Despre lumea în care trăim" 2021.

Instrucțiuni utilizare:

I. În cazul în care vizionarea se face de pe contul cu care s-a făcut achiziția abonamentului, este nevoie doar să accesați butonul "Vizualizează" din pagina evenimentului.

 

II. În cazul în care vizionarea se face de pe un alt cont Eventbook decât contul cu care s-a făcut achiziția abonamentului, este necesar să se rezerve bilet cu valoare 0 toate conferințele din cadrul Festivalului „Despre lumea în care trăim”. Pentru aceasta, este necesar să:

1. Aveți un cont Eventbook (se poate crea aici: https://eventbook.ro/register

2. Apăsați pe textul Am abonament / bilet cadou Festivalul „Despre lumea în care trăim” de pe pagina evenimentului.

3. Introduceți codul de bare al Biletului Cadou 

4. Apăsați check.

5. Apăsați reserve. (Vi se va afișa mesajul "Rezervarea a fost efectuată, vei primi un email la adresa cu mai multe detalii.")

Veți primi pe e-mail confirmarea rezervării și linkul de vizionare. Vizionarea se poate face și prin apăsarea butonului "Vizualizează" din pagina evenimentului.

Location
Date
Price
Order
Location
Online
Date
abonament valabil pentru toate cele 4 conferințe din cadrul festivalului
Order

100 lei

Online Sale Closed
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizionarea spectacolului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend