fbpixel
Skip to main content

Drink Creativ - Pictează Van Gogh!

Drink Creativ - Pictează Van Gogh!

DRINK CREATIV continua seria de evenimente de pictura in spatii non-conventionale si te invita in mansarda Lente Arcului pentru doua ore de distractie pe ritmuri jazz pictand in stil Van Gogh! 
 
Ii asteptam pe pe toti cei fara experienta si fara de talent, dornici sa petreaca 2 ore de distractie, pictand propria opera inspirata din Van Gogh, pe ritmuri Jazz si alaturi de un pahar de vin menit sa sporeasca creativitatea. 
 
Tema aleasa pentru 5 mai este « Floarea- Soarelui- Van Gogh ». 
 
Vom picta “Floarea-Soarelui ” reinterpretata in acrilic pe panza, ghidati de catre un artist plastic care prin tehnici simplificate va asigura succesul acestei experiente. La final, lucrarea o vei lua cu tine, o vei putea oferi cadou sau expune acasa sau la birou. 
 
Toate materialele necesare (sevalete, panze, acrilice, palete, sorturi, pensule), buna dispozitie si un pahar de vin sunt incluse in pretul de participare. 

Despre DRINK CREATIV: Conceptul nostru presupune pictura pe panza de imagini sau opera arhicunoscute in spatii non-conventionale- baruri atent alese pentru designul si originalitatea lor. Totul pe ritmuri muzicale intotdeauna potrivite cu tema si mereu insotite de un pahar de vin. O experienta inedita potrivita pentru cupluri, team buildinguri, hen party, zile de nume/nastere sau ca pura redescoperire personala. 

Biletele se gasesc la: www.eventbook.ro
 
Ne puteti gasi si pe FB: www.facebook.com/drinkcreativ

we also recommend

Chirurgul Englez DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Chirurgul Englez

DVD - One World Romania
Bucuresti

Dal Nic | Autostrada DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Dal Nic | Autostrada

DVD - One World Romania
Bucuresti