DoR Live: Mâine

romanian/română
DoR Live: Mâine

DoR Live: Mâine

romanian/română

DoR Live: Mâine

Teatrul Național „I. L. Caragiale”, Sala Mare (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 2, București)

Joi, 11 iulie, ora 19:30 (accesul se face de la 19:00)

 

DoR Live este o revistă vie. În două ore, pe scenă se succed 20-25 de povești – mai scurte, mai lungi, mai vesele, mai triste. Avem și publicitate. Pe scenă urcă reporteri, scriitori, actori, muzicieni, prieteni ai DoR.

Tema show-ului din iulie 2019 este „Mâine”, adică viitorul mai bun pe care îl putem crea împreună.

Când vorbim despre România, vorbim despre „ce ar putea să devină”. Potențialul societății e în viitor și, ca să supraviețuim prezentului, trebuie să ne agățăm de ce poate fi, ca de o vestă de salvare. Așa că mâine ajunge să fie un paliativ și uneori o ficțiune.

Noi credem că aceste ficțiuni de mâine pot fi realizate dacă sunt împărtășite. Credem că dacă mai mulți oameni visează și acționează în sincron, mâine va fi mai palpabil.

 

Organizat de DoR (Decât o Revistă)

Prezentat de Lidl România și BRD - Groupe Société Générale

Parteneri media: TANĂNANA

Facebook: DoR

Identitate vizuală: lucrare de Codruța Cernea, acrilic pe pânză, 2019

//

La eveniment vor fi făcute fotografii, pe care DoR le va stoca și folosi în promovarea evenimentelor viitoare timp de doi ani.

Show-ul nu e înregistrat, nu e transmis live și nu se va repeta în aceeași formă, pentru a păstra unicitatea experienței.

//

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe