fbpixel
Skip to main content

Dezbaterea Eveniment TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI la BRASOV

18+
Dezbaterea Eveniment TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI la BRASOV

18+ English Romanian

Dezbaterea Eveniment TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI

12 octombrie 2019, 18h00

Sala PATRIA (Filarmonica) Brașov

 

***Dezbaterea este precedată de proiecția filmului TOUCH ME  NOT și va fi însoțită de un cocktail oferit de partenerii noștri Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

 

THE NEW YORK TIMES: "Tulburător de intens, imposibil de uitat.. corpul ca un tărâm misterios."

ADEVĂRUL: "O reflecție captivantă despre relația dintre omul modern și corpul său".

 

Corpul nostru, intimitatea, emoțiile sunt esențiale pentru fiecare dintre noi, totuși ne este atât de greu să vorbim despre ele, fiind înconjurate de atâtea tabu-uri și blocaje.

Într-o călătorie impresionantă în jurul pământului, Turul universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT: POLITICILE CORPULUI vine la Brașov pe 12 octombrie 2019, începând cu ora 18:00, la Sala PATRIA (Filarmonica Brașov) în parteneriat cu Centrul Multicultural al Universității Transilvania.

La invitațiile a șapte universități de prestigiu din România, echipa controversatului film TOUCH ME NOT - câștigătorul Ursului de Aur la Berlinale - invită publicul studențesc și nu numai la o călătorie de auto-cunoastre: despre intimitate, relația cu propriul corp și modul în care ne raportăm la Celălalt, despre capacitatea noastră de empatie.

Sub forma a 10 dezbateri eveniment care se vor desfășura între 27 septembrie și 16 octombrie 2019 în 6 orașe din România, Turul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI  propune o întâlnire transformativă între studenți si comunitățile vulnerabile vizate de film, în vederea schimbării de mentalități, a promovării diversității și incluziunii, a respectului pentru Celălalt.

Alături de protagoniștii-cheie ai filmului, artiști și activiști pentru drepturile omului din Europa, regizoarea filmului Adina Pintilie, și invitați din domenii precum psihoterapie, sociologie, educație, stiințe politice, activism, cultură etc, va invitam la DIALOG!

Despre corpul devenit în zilele noastre "câmp de luptă" pentru ideologii, despre intimitate și dizabilitate, drepturile femeii și egalitatea de gen, libertatea personală și curajul de fi tu însuți, frumusețea diferită de norme. O experiență transformativă care ne invită să ne punem sub semnul întrebării ideile preconcepute și să privim lumea cu alți ochi.

Dezbaterile vor avea loc in limba engleză, și vor beneficia de traducere simultană.

 

Toate emoțiile sunt binevenite!

 

Acces pe bază de rezervare online pe EVENTBOOK, în limita locurilor disponibile. Intrare gratuită pentru studenți, în baza rezervării însoțite de legitimația de student.

Mai multe informații pe: facebook.com/touchmenotfilmpage

 

******

 

Eveniment co-organizat de

Centrul Multicultural al Universității Transilvania, KINEDOK powered by ONE WORLD România, Asociația Culturală ARTBURG

cu sprijinul

Primăria Municipiului Brașov, Centrul Cultural German Brașov, Fundația Comunitară Brașov, Asociația Pentru Persoane cu Dizabilități ”Sf. Haralambie” Brașov

 

Dezbaterile-eveniment fac parte din:

 

Turneul universitar de dezbateri

 

TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI

 

un proiect organizat de Asociația Culturală MANEKINO

 

în parteneriat cu Friedrich Ebert Stiftung România

 

co-finanțat de

AFCN Administrația Fondului Cultural Național și Ministerul Culturii și Identității Naționale

 

cu sprijinul

Institutului Francez din România, Ambasadei Germaniei, Goethe Institute, UCIN Uniunea Cineaștilor din România, Teatrului Național București, Fundația MOTIVATION, Asociația ACCEPT

 

sponsori principali

Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Grup Transilvae

 

susținut de

Cărturești, SkyTour

 

*********

Recomandat 18+

 

 

 

 

PARTENERI MEDIA

 

TVR, Radio Guerrilla, Radio România Cultural, VICE România, Decât o Revistă, Observatorul Cultural, ELLE, Libertatea, Libertatea pentru femei, Unica, Viva!, Avantaje, Gazeta Sporturilor, Zile și Nopți, The Institute, Blitz TV

 

 

PARTENER DE MONITORIZARE

mediaTRUST

 

COMMUNICATION powered by

CREIONETICA & ROGALSKI DAMASCHIN PR

 

supported by

THE PRACTICE

 

CONTACT DE PRESĂ: Georgiana Petcu

E: [email protected]

T:  +40 746 013 477

Facebook: https://fb.com/touchmenotfilmpage

 

* Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Stand up paddle - vasleste pe placa de surf pe lacul Snagov sau in delta Neajlovului


Bucuresti, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cerere in casatorie: cererea in casatorie subacvatica


Eforie Nord, Eforie Nord