Clubul de carte #ROZ - prima ediție

Clubul de carte #ROZ - prima ediție Orașul fetelor de Elizabeth Gilbert

Clubul de carte #ROZ - prima ediție

Orașul fetelor de Elizabeth Gilbert

Dragă #ROZ,

Poți prelungi voluptatea nopților lungi de vară și a zilelor leneșe de vacanță cu o lectură care să te țină cu sufletul la gură.

Pe 17 septembrie, la ora 19:00, te invităm să inaugurăm împreună Clubul de Carte #ROZ.

Prima ediție din noul sezon al emisiunii ROZ cu Carla-Maria Teaha va fi transmisă chiar din librăria Humanitas de la Cișmigiu și va avea ca temă subiectul noii tale cărți, Orașul fetelor de Elizabeth Gilbert, considerată de The Guardian un roman „ambițios și extrem de îndrăzneț“, devenit bestseller New York Times în mai puțin de două săptămâni de la apariție și desemnată de Amazon cea mai bună carte publicată în 2019 până acum.

Un club de carte transmis live pe Radio Guerrilla...o premieră la care te invităm să fii parte.

Acum te las în compania lor, a Fetelor, și îți urez lectură plăcută!

Pe curând,

Carla

--------------

Un roman delicios despre glamour, sex și aventură, despre o tânără care descoperă că pentru a fi om bun nu este neapărat nevoie să fii fată cuminte.

Elizabeth Gilbert se întoarce la ficțiune cu o poveste de dragoste aparte, pe fundalul lumii teatrului newyorkez din anii ’40. Spusă într-un ritm alert, din perspectiva unei femei mai în vârstă care privește în urmă la propria tinerețe cu un amestec de bucurie și regret, Orașul fetelor explorează teme ca sexualitatea și promiscuitatea feminină, dar și idiosincraziile iubirii adevărate.

În 1940, Vivian Morris are 19 ani și tocmai a fost dată afară de la Vassar College după o evoluție dezamăgitoare în primul an. Părinții, oameni cu stare, o trimit în Manhattan să locuiască cu mătușa ei, care deține Lily Playhouse – un teatru de varieté în centrul insulei. Acolo, Vivian face cunoștință cu un întreg univers de personaje neconvenționale și carismatice – animatoare mereu puse pe distracție, un actor sexy, o mare doamnă a actoriei, un Don Juan scenarist, o administratoare strictă. Când Vivian comite o greșeală care provoacă un scandal profesional, noua ei viață se răstoarnă cu susul în jos, iar consecințele le va înțelege de-abia ani și ani mai târziu. În cele din urmă însă, toate acestea o vor face să vadă cu alți ochi genul de viață pe care și-l dorește – și genul de libertate de care are nevoie. Mai mult, experiențele tinereții o vor conduce la iubirea vieții ei, o iubire cu totul ieșită din comun.

---------

#RozRadioGuerrilla #EdituraHumanitas #OrasulFetelor #CityofGirls

https://www.facebook.com/ROZdeRadioGuerrilla/

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe