fbpixel
Skip to main content

Christmas Dance Gala 2018

Order tickets
Opera Națională, Bucuresti Today, 17 December 2018 / 19:00 200.00 LEI / 100.00 LEI / 50.00 LEI / 10.00 LEI Choose seats
Christmas Dance Gala 2018

Avem deosebita onoare de a vă invita, în data de 17 decembrie 2018, la Opera Națională București, pentru a fi alături de noi, participând la un extraordinar eveniment cultural, un adevărat regal de balet clasic și contemporan, un spectacol memorabil, pus în scenă de tineri talentați. Este vorba de reprezentanți ai Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” București, ai Conservatorio Internacional De Ballet E Danca Annarella Sanchez, din Portugalia, precum și ai altor școli de prestigiu din România. Pe scena Operei Naționale București se va afla de asemenea senzaționalul António Casalinho care, la doar 16 ani, este considerat noua stea a baletului mondial.

Acest spectacol extraordinar este dedicat pasiunii pentru dans și muzică, respectului pentru adulții care acorda suport real generațiilor viitoare și, nu în ultimul rând, copiilor care cresc în spiritul solidarității, toleranței și bunului simț. Ne-am dorit ca imaginea acestui eveniment să fie Rebeca Cojocariu, un copil superb, care, la doar 5 anișori, are puterea de a lupta pentru supraviețuire, păstrându-și zâmbetul pe buze și în suflet.

În speranța că veți fi alături de noi și de Rebeca, vă așteptăm cu inima deschisă, în foaierul Opera Națională București , în data de 17 decembrie 2018, la ora 18:45.

we also recommend

Dupa Revolutie DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Dupa Revolutie

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

My Perestroika  | Perestroika mea DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Sahia Vintage II – Muncă DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage II – Muncă

DVD - One World Romania
Bucuresti, București