Christian „Mio” Loclair

Christian „Mio” Loclair Workshop: Intro_VVVV

Christian „Mio” Loclair

Workshop: Intro_VVVV

Christian „Mio” Loclair

Workshop: Intro_VVVV

Workshopul este o introducere în utilizarea software-ului multi-funcțional vvvv, care îți va oferi baza necesară pentru a experimenta într-un mod facil sisteme interactive și grafică generată în timp real.

Sub îndrumarea lui Christian „Mio” Loclair participanții vor descoperi nenumăratele posibilități pe care le oferă kit-ul vvvv, de la maparea imaginilor pe obiecte în mișcare, conectarea unui corp dinamic cu geometrii 2D sau 3D abstracte, până la crearea de aplicații interactive audio-vizuale impresionante - toate fără a fi nevoie să scrii nici o linie de cod.  

Workshop-ul este adresat începătorilor. Experiența cu platforme asemănătoare este de ajutor, dar nu condiționează participarea la atelier.  

Mai multe detalii aici - https://vvvv.org/documentation/vvvv-a-multipurpose-toolkit

La workshop trebuie să ai cu tine:

- un laptop cu Windows pe care să ai instalată cea mai recentă versiune a vvvv și addonpack-ul (ambele pot fi descărcate gratuit aici https://vvvv.org/downloads)

- 3-button scrollwheel mouse

Te poți documenta suplimentar pentru workshop urmarind materialele de aici

http://vvvv.org/documentation/video-tutorials.

Christian „Mio” Loclair este un coregraf și artist multi-media consacrat la nivel internațional, care explorează conexiunea dintre corp, mișcare și estetică digitală, de mai bine de 15 ani.  Este licențiat în Computer Science la University Potsdam și Hasso Plattner Institute, specializat în Inginerie Media și Interacțiune Uman-Computațională și director de creație al studioului Waltz Binaire din Berlin.


NOVA este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Parteneri strategici: Forumul Cultural Austriac, Centrul de Muzică Electroacustică și Multimedia al UNMB, CINETic, UNATC, UNArte, Modulab

Parteneri media: Radio România Cultural, IQads, The Institute, Internetics, Igloo media, scena.ro, FEEDER.ro, Designist.ro, Revista Zeppelin, Modernism Punct Ro, We ART, Ziarul Metropolis

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe