Choy Ka Fai

Choy Ka Fai Lecture-Performance: DANCE CLINIC

Choy Ka Fai

Lecture-Performance: DANCE CLINIC

Imaginați-vă un viitor în care coregrafia poate fi generată sau îmbogățită cu ajutorul inteligenței artificiale!

Artistul multimedia și coregraful Choy Ka Fai îl invită în clinica lui de dans pe Paul Dunca pentru un consult-performance care ilustrează cercetarea din spatele proiectului Dance Clinic și abilitățile surprinzătoare la care a ajuns Ember Jello, primul prototip de inteligență artificială destinat dansului, dezvoltat de Ka Fai în ultimii ani.

Dance Clinic este un program de studiu care explorează posibilitățile de îmbunătățire a metodei de lucru a artiștilor din lumea dansului prin tehnologii avansate care își propun să sprijine procesele creative, să accelereze inventivitatea și să ofere “stimulare și tratament” în posibilele “afecțiuni” și blocaje întâmpinate de artiști.

BIO

Choy Ka Fai este un artist din Singapore care locuiește în prezent în Berlin, absolvent al reputatului Royal College of Art din Londra. Inspirat de istorii și teorii care vorbesc despre incertitudini ale viitorului, cercetarea lui Ka Fai este ghidată de dorința de a înțelege condiționarea corpului uman, amintirile sale intangibile și forțele care îi modelează expresiile. De aici rezultă articulații complexe aflate la intersecția dintre artă, design și tehnologie. Proiectele sale au fost prezentate pe scene importante la nivel internațional, printre care Sadler's Wells (Londra), Festivalul ImPulsTanz (Viena) sau Tanz im August (Berlin), iar instituții de cultură prolifice ca Tanzhaus nrw Dusseldorf sau Kunstlerhaus Bethanien Berlin l-au invitat pe Ka Fai ca artist rezident în spațiul lor.

NOVA este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. 

Parteneri strategici: Forumul Cultural Austriac, Centrul de Muzică Electroacustică și Multimedia al UNMB, CINETic, UNATC, UNArte, Modulab
Parteneri media: Radio România Cultural, IQads, The Institute, Internetics, Igloo media, scena.ro, FEEDER.ro, Designist.ro, Revista Zeppelin, Modernism Punct Ro, We ART, Ziarul Metropolis

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe