fbpixel
Skip to main content

Workshop: Body Talks

Workshop: Body Talks Cu Judith State

Workshop: Body Talks

Cu Judith State

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2023 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Ioana Macarie, Simona Dabija si George Plesca.
**Nivel de dificultate incepator - intermediar - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan.
Atelierul Body Talks condus de Judith State se adresează tuturor celor interesați să exploreze și să-și aprofundeze relația cu dansul contemporan, aflați la început de drum sau de nivel intermediar.
Cursul va fi structurat progresiv, abordat intens și va include exerciții tehnice și scurte fraze de mișcare care combină alternanța verticalității și a lucrului la sol cu exerciții de relaxare, respirație și improvizație.
Cursul este menit să îi încurajeze pe participanți să-și testeze limitele - atât fizice cât și emoționale - într-un spațiu sigur în care descoperirea resurselor corpului lasă loc în intensitatea sa și pentru ludic, pentru ca, în final, fiecare participant să ajungă în fața propriei persoane, liber, dezbrăcat de gânduri și pregătit să își exprime sentimentele prin mișcare.
Foto: Mihai Benea
BIO
Judith State este performer și coregraf, cu o pregătire de bază în dansul clasic și licența în limbi străine.
Bursieră a Broadway Dance Centre din New York/SUA și a danceWEB în cadrul ImpulsTanz Vienna International Dance Festival prin Wild Card-ul oferit de Asociația 4Culture.
Susține ateliere de dans contemporan cu elevii liceelor de coregrafie din București, Bacău și Cluj, iar din 2013 predă constant cursuri de dans contemporan pentru începători și dansatori profesioniști la WASP – Working Art Space and Production, Centrul Național al Dansului București, Casa de Balet și Linotip – Centru Independent Coregrafic. Din 2019 este mentor al festivalului IDEO IDEIS în cadrul căruia și susține, din 2018, ateliere dans contemporan pentru participanți.
În 2019 semnează conceptul proiectului modular “Emlek - amintire” în cadrul căruia crează un performance cu muzică electronică live alături de muzicianul Radu Dumitriu, un scurtmetraj experimental de dans - “You Who Never Arrived”, selectat și premiat în festivaluri internaționale de film, un concert de muzică electronică și voce și un atelier de mișcare și text adresat actorilor și dansatorilor profesioniști.
Este distribuită în filmul SIERANEVADA, în regia lui Cristi Puiu, care a avut premiera în 2016, la Festivalul de Film de la Cannes și este nominalizată la Premiile Gopo pentru Cea mai bună actriță în rol secundar. În 2018 reia colaborarea cu Cristi Puiu pentru filmul „Malmkrog” și este distribuită în lungmetrajul de debut „Monștri.” al regizorului Marius Olteanu, ce are premiera în 2019 la Festivalul De Film de la Berlin și îi aduce în 2020 premiul Gopo pentru Cea mai bună actriță în rol principal. Urmează “Tata mută munții” al regizorului Daniel Sandu, cu premiera în 2021 la Festivalul Internațional de la Shanghai și filmul “REFUGIU”, în regia lui Liviu Mărghidan, ce va avea premiera în 2022. Tot în 2021 colaborează cu regizorului Krisztóf Gyuri (Ungaria), la lungmetrajul de dans “Zenith”, iar în 2022 joacă în cel mai recent lungmetraj al regizorului Cristian Mungiu, “R.M.N.” ce are premiera la cea de a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.
***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta cu reducerea "cursant #LINOTIPic - mai mult dans cu mai putine resurse!"
Cum? 
1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron
2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron
3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron
✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  
✖ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada. 

Location
Date
Price
Order
Location
Date
27,28,29,30 noiembrie 2023, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Order

350 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe