The Importance of Doing

The Importance of Doing Fabian Wixe

The Importance of Doing

Fabian Wixe

Atelierul este dedicat profesioniștilor

Biografie Profesor:

Fabian Wixe:

Născut în Suedia, Fabian s-a format ca artist de circ la Londra la “Circus Space”(2004-2006), apoi și-a continuat studiile la “Le Lido” din Toulouse (2006-2008), cu specializarea Chinese Pole.

După absolvire, s-a alăturat companiei franceze de circ „Collectif AOC” (2009-2015) pentru mai multe producții („Autochtone”, „Un Dernier Pour la Route”, „les Vadrouilles”).

În 2010 a început să lucreze cu compania internațională de teatru “OBRA”, unde a creat și a realizat turnee cu producția „Gaudete”. Cea mai recentă producție a companiei „IBIDEM” a avut premiera în 2019.

În 2011, a început „Project i19” împreună cu dansatoarea Marie Wårell și a realizat turnee la nivel internațional (2013-2014). A doua lor producție „Birds (come back to bones), sub umbrela „Dansinitiativet” a avut premiera în aprilie 2018.

În 2018/2019 a creat „New Sites” pentru “Theater Bielefeld”, Germania. Producția a câștigat premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul “KING” din Novgorod 2019.

Fabian Wixe a lucrat intens în Europa și în lume, atât ca interpret solo, cât și ca profesor. Pedagogia sa actuală se concentrează pe lucrul la sol și tehnica Flying Low, precum și pe dezvoltarea practicii companiei “OBRA”

 

Descrierea Atelierului:

„Clasa va fi dedicată pregătirii tehnice și fizice; un amestec de Flying Low (DZ) și diferite exerciții de floorwork. De asemenea, voi propune material coregrafic cu accent pe creșterea vitezei și a preciziei.

Vreau să explorez ascultarea prin munca fizică, ascultarea la nivelul grupului, ascultarea sinelui în interiorul unui grup și modul în care energia poate fi reciclată și împărtășită. Alergați cu inima mai degrabă decât cu picioarele (ele vor urma).

Vom lucra prin improvizație și compoziție; ne mișcăm împreună, construind un spațiu în care exersăm, explorăm, încercăm și „eșuăm” fără a ne judeca pe noi înșine sau pe ceilalți. Aș dori să creez un mediu în care să ne inspirăm unii pe ceilalți, un loc în care să ne vedem și să ne lăsăm văzuți.

În ceea ce privește munca compozițională, aș dori să împărtășesc metodele de lucru utilizate și dezvoltate în cadrul producțiilor „Birds (come back to bones)” și “New Sites”. Scopul metodelor de lucru este de a îndepărta nevoia de inspirație pentru a putea lucra, să-ți ofere instrumente pentru a ocoli propriul simț al judecății în procesul creativ și pentru a folosi ceea ce știi pentru a modela ceea ce nu știi încă.”

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe