fbpixel
Skip to main content

Atelier de povești vizuale cu Oana Barbonie

Atelier de povești vizuale cu Oana Barbonie

Română

Atelier de povești vizuale cu Oana Barbonie, art director la Școala9, o publicație online creată de DoR

Data: 2 martie, ora 11:00

Locație: Redacția DoR (Bulevardul Dacia, nr 103)

Durată: 3 ore

Oana Barbonie este art director la Școala9, o publicație online creată de DoR dedicată educației preunivesitare. A studiat jurnalism, iar acum termină un masterat în antropologie vizuală. Face colaj și spune povești vizuale prin ilustrație, fotografie, animație și desen.

Atelierul se adresează oricui e pasionat de vizual și nu presupune talent, studii sau experiență în domeniu. Este un spațiu de experiment și de laborator dedicat tuturor celor care și-au dorit dintotdeauna să încerce să spună povești altfel decât prin cuvinte, dar nu au îndrăznit niciodată.

Dacă vrei să vezi câteva dintre lucrările Oanei, printre care și-o hartă neoficială a orașului Alba Iulia din 100 de post-it-uri, găsești aici. Pe Instagram e @oanabarbonie.

Atelierul va aduce împreună cel mult 14 participanți și se va desfășura în limba română. Participanții sunt rugați să fie prezenți cu 15 minute înaintea începerii atelierului.

Eveniment organizat de DoR.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ, care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

we also recommend

Munca la distanță, IP și IT Munca în IT: one night stand sau relație de lungă durată?
24.07.2019
Munca la distanță, IP și IT

Munca în IT: one night stand sau relație de lungă durată?
Hilton Garden Inn Old Town Bucharest – Cismigiu Hall