fbpixel

NO.MAD Talks: Cum ne promovăm online în 2023?

NO.MAD Talks: Cum ne promovăm online în 2023?

NO.MAD Talks: Cum ne promovăm online în 2023?

Reels, short video, podcast, comunități, Linkedin, Youtube. Prea multe variante de promovare, prea puține resurse la dispoziție. Cele mai eficiente canale de comunicare se aleg din două perspective: algoritmul și unde își petrece timpul audiența ta. Dar chiar și așa, tot rămân disponibile prea multe variante.

Pe 16 februarie, între orele 18.00 - 20.30, vorbim despre tendințele în comunicare online în 2023. Ce canale sunt favorizate de algoritm și ce se schimbă anul acesta. Timp de două ore Iunieta Sandu, Communication Specialist & Founder NO.MAD și Alexandra Ciucanu, Communication Consultant și reels specialist, vorbesc despre comunicare online în 2023. Dacă vrei să-ți dai un update la cunoștințe, atunci această întâlnire este pentru tine.

AGENDĂ

18.00 - 18.40 Iunieta Sandu: Tendințe în comunicare online în 2023

18.40 - 19.00 Întrebări

19.00: 19.40 Alexandra Ciucanu: Tips & Tricks Reels - Cum să-ți faci viața mai ușoară cu short video

19:40 - 20.00 Întrebări

20.00 - 20.30 Concluzii

Despre Traineri 

Iunieta Sandu, Communication Specialist & NO.MAD Founder. Iunieta este specialist în comunicare cu mai bine de zece ani experiență, cariera ei a început în agenții de PR și a continuat în freelancing având clienți importanți în zona de strategie, organizare de evenimente și concepte creative. De un an a început să susțină workshop-uri și cursuri despre lucrurile care o pasionează și, spune ea, i-au schimbat viața: work remote, freelancing și comunicare.

Alexandra Ciucanu, Communication Consultant și reels specialist Alexandra este pasionată de comunicare și Instagram. În ultimii doi ani s-a specializat în Reels și a creat peste 200. Lecțiile pe care le-a învățat le-a adunat în primul curs de Reels Basics din România, destinat tuturor celor care vor să se familiarizeze cu acest timp de conținut și să înceapă să creeze.

Cursul a avut deja 7 ediții de grup la care au participat peste 150 de oameni. Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere, achitând taxa de participare de 70 lei.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe