fbpixel
Skip to main content

Weekend Sessions la Grădina Botanică

Weekend Sessions la Grădina Botanică

Vă invităm în Grădina Botanică, la ultima întâlnire Weekend Sessions din acest an cu picnic în aer liber, sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop-indie, poezie și degustări de la antreprenori locali. Puteți rezerva acum pentru 25&26 septembrie 15.00-21.00. 

Aproape 5000 de metri pătrați din Grădina Botanică, Șoseaua Cotroceni, 32, sunt transformați într-un spațiu alternativ de întâlnire, cu o mică scenă în iarbă, muzică, socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări.

Vizitatorii sunt invitați să își aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro - platformă realizată cu suportul UniCredit Bank.

25 septembrie

Sesiuni muzicale de la The Undercurrents,  Alma Nicole,  Corina Sîrghi și Cătalin Raducanu și sesiune de poezie cu Adela Greceanu și Iulian Morar 

26 septembrie

Sesiuni muzicale de la Bucharest Sax Quartet - BSQ, Raluca Radu, Stefan Milutinovici, Alin Trocan, sesiune de poezie cu Adela Greceanu și Iulian Morar

Ediția din acest weekend este și prima la care vor avea loc proiecții de filme 🎥 de scurt metraj si discutii pe teme de mediu și incluziune socială prin educație cu Focus Căzănești și asociațiile MaiMultVerde și Bloc Zero.

Urmăriți pagina de facebook a evenimentului pentru mai multe detalii: Weekend Sessions sau www.weekendsessions.ro

Regulament de participare: https://weekendsessions.ro/regulament.html

BILETELE SUNT VALABILE O SINGURĂ ZI

Acces general la spațiul Weekend Sessions, 60 lei de persoană (la care se adaugă 10 lei acces la Grădina Botanică)

📌📌program: 15.00-21.00, access de la 15.00 prin intrarea principală, Soseaua Cotroceni 32

📌📌locurile sunt limitate, se pot cumpăra bilete la eveniment în limita disponibilității

📌📌copiii sub 12 ani au intrarea liberă în festival, se plăteşte doar biletul de intrare la Grădina Botanică, 5 lei