fbpixel
Skip to main content

Thy Art Is Murder

Walk the Abyss / Divided By Perception / As I Fall

CONCERT THY ART IS MURDER ÎN BUCUREȘTI

 

Bine-cunoscuta trupă deathcore, Thy Art Is Murder , se reîntoarce în București pe 2 iulie și va concerta în Club Quantic (Intrarea Grozavești). Evenimentul face parte din turneul european “Death Dealers” și este organizat de 7inc. În deschidere vor cânta As I Fall, Devided By Perception și Walk the Abyss.

Thy Art Is Murder este o trupă din Sydney, Australia, fondată în anul 2006. Cele 3 albume, The Adversary (2010), Hate (2012), Holy War (2015), au creat un sound general specific trupei, usor de recunoscut, și astfel a devenit una dintre trupele considerate cele mai complexe și originale ale deathcore-ului. Thy Art Is Murder îmbina elemente din death metal classic și autentic cu breakdown-uri și influențe venite de la Decapitated, Meshuggah, Black Dahlia Murder sau Carnifex, ceea ce fac din acestea un stil extrem. Australienii și-au lansat în 2017 cel de-al patrulea album intitulat “Dear Desolation”, albumul care susține întregul turneu.

 

Walk the Abyss este o trupă deathcore din București. Trupa a luat naștere în anul 2011. Ideea principală a proiectului, de unde vine și numele, este ideea contrastantă a călătoriei în abis reprodusă prin tehnicile chitarei și ale bass-ului dar și prin breakdown-uri. În anul 2014 și-au lansat primul lor material discografic. The Disclosure Between Surface And Self este albumul ce combină elemente djent, hardcore și progressive metal. Acesta poate fi ascultat și cumpărat pe Bandcamp.

 

Divided By Perception este o trupă din Cluj, fondată în 2012. Acestia abordează un stil metalcore combinat cu hardcore, având drept influențe trupe ca de exemplu: Parkway Drive, Architects, While She Sleeps, The Devil Wears Prada, Trivium, Of Mice and Men și multe altele. Primul lor material discografic este Verity, album lansat în anul 2015 și urmat de un single în 2016, numit Affliction. Ambele albume pot fi ascultate pe Bandcamp. Ideea centrală a proiectului dorește să contureze modul în care noi toți vedem diferit viața și modul în care facem fața experiențelor vieții, fapt ce ne face unici.

 

As I Fall este o trupă de metalcore din București fondată în 2015. Artiștii activează pe scena metalului underground din România de mai bine de un an iar prima lor piesă se intitulează “Sleep Tight”. Proiectul a luat naștere rapid din dorința de a îmbina metalcore-ul classic cu riff-uri grele și voci agresive. Principalele influențe vin de la trupe ca de exemplu: Parkway Drive, Of Mice and Men, As I Lay Dying.

Programul evenimentului este:

Open Doors- 17:00

As I Fall- 18:00 - 18:30

Devided by Perception- 18:45 - 19:15

Walk The Abyss- 19:30 - 20:15

Thy Art Is Murder- 20:30

 

Biletele pot fi cumpărate online:

https://eventbook.ro/music/bilete-thy-art-is-murder-walk-the-abys-divided-by-perception-as-i-fall )

45 lei (primele 50 bilete), 60 lei (următoarele 100) și 75 lei (în seara evenimentului). *

*Pentru cine își dorește să ajungă și la concertul Emmure, care are loc pe 11 iulie tot în Club Quantic, poate opta pentru oferta specială de 80 lei pentru ambele concerte:https://eventbook.ro/music/thy-art-is-murder-emmure-at-quantic-pack

 

** Thy Art Is Murder **

Sydney / Australia

https://www.thyartismurder.net/

www.youtube.com/thyartismurderband

 

** Walk The Abyss **

Bucharest / Romania

https://www.facebook.com/WalkTheAbyss/

https://walktheabyss.bandcamp.com/releases

https://www.youtube.com/watch?v=c-SwJ4KBIsk

 

** Divided By Perception **

Cluj / Romania

https://www.facebook.com/DividedByPerception/

https://soundcloud.com/dividedbyperception

https://www.youtube.com/watch?v=oGlow1fCgIM

https://www.youtube.com/watch?v=pFVX9uWlMe0&index=1&list=PLF0aNwDdWw7M0Ym7mvqTJkQNxfdJx4iKO

 

** As I Fall **

Bucharest / Romania

https://www.facebook.com/pmAsIFall/

https://www.youtube.com/watch?v=NKH7F5zfdHM

Thy Art Is Murder Walk the Abyss / Divided By Perception /  As I Fall

we also recommend

#concertdeacasa  - Teodora Țepeș, pian și Diana Maria Turcu, vioară De la Zürich, din Salonul de Muzică al artistelor, direct în casele noastre!
27.04.2020
#concertdeacasa - Teodora Țepeș, pian și Diana Maria Turcu, vioară

De la Zürich, din Salonul de Muzică al artistelor, direct în casele noastre!
Online

#concertdeacasa Paul Cartianu, pian Din vestul Austriei, din Salonul de Muzică al artistului, direct în casele noastre!
21.05.2020
#concertdeacasa Paul Cartianu, pian

Din vestul Austriei, din Salonul de Muzică al artistului, direct în casele noastre!
Online