fbpixel
Skip to main content

Soul Serenade & Friends VII

Invitat: Raul Kusak

Soul Serenade & Friends VII Invitat: Raul Kusak

Vineri, 26 mai, ora 21.00, trio-ul premiat international de 1920's blues & jazz, Soul Serenade, revine la Clubul Taranului (str.Monetariei nr.3) pentru a VII-a editie "Soul Serenade & Friends".

Trupa si-a propus sa faca din acest eveniment o traditie cu scopul de a promova si sustine miscarea de muzica acustica din anii '20-'30 (blues, jazz & ragtime).

La cea de-a VII-a editie "Soul Serenade & Friends" invitatul serii va fi nimeni altul decat Raul Kusak, considerat unul dintre cei mai buni pianisti/organisti de blues. 

Activeaza in proiecte precum Urban Unit – un proiect de improvizație funk, experimental alaturi de reputatul tobosar Liviu Pop; proiectul BluesCore, un all star blues trio format din Liviu Pop și Hanno Hoefer si deja renumitul duo de blues cu Vali "Sir Blues" Răcilă, cu care a și înregistrat în 2011 albumul Handmade Blues.

Bilet: 35 lei. 
Rezervari: 0726.009.051; 0737.319.386

BIO

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a genurilor "roots" si "old time" care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.

In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.
http://jurnalul.ro/cultura/muzica/romania-participa-pentru-prima-data-la-european-blues-challenge-si-castiga-locul-al-doilea-639144.html

In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.

http://jurnalul.ro/cultura/muzica/soul-serenade-romanii-care-impart-scena-cu-laureati-ai-premiilor-grammy-659092.html

Componenta:
Adelina Chivu – voce, kazoo, u-bass
Andrei Rotariu – chitara, muzicuta, voce
Codrut Andrei – mandolina