Queer Silent Disco

Queer Silent Disco

Queer Silent Disco

Queer Silent Disco cu muzică Out, Loud & Proud. Tu îți alegi muzica, trebuie doar să porți căștile noastre wireless, că așa e la Silent Disco 🏳️‍🌈
 

Our DJs for the night are:
 

Madame Thussy is your local genderqueer rascal who loves to chill, vibe and stay hydrated🌺
 

alini: îi place fwwwteri@ (dans, gen) pe muzică oricare cu tot corpul în delir alături de persoane cute care se mișcă cum necesită. Vede asta ca pe un fel de poartă către un spațiu comun, nah!


Aron Madon este artist visual, performer si in prezent are doua proiecte muzicale Admina și Lili Putana, fiecare entitate este diferențiată nu numai de genurile muzicale ci și de gender performing, în amândouă viziunile politice sunt importante pentru a contura personajele. Deasemenea este membru fondator Corp. alături de Cosima Opartan și Chlorys - un colectiv independent care reprezintă persoanele care se identifica ca femei și persoanele non binare pe scena de Djing și muzica electronica, direcția platformei este să creeze o experiență de clubbing mai sigură pentru persoanele queer. Printre proiectele personale se mai număra poezii feministe, experimente audio, video și perfomance-uri de dans și teatru.

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe