fbpixel
Skip to main content

om la lună | Brașov, Rockstadt 24 Ianuarie

om la lună | Brașov, Rockstadt 24 Ianuarie

om la lună cântă la Brașov, pe 24 ianuarie, la Rockstadt.

După lansarea albumului de vara trecută, trupa se întoarce la Brașov pentru un nou concert plin de emoție și bucurie.

“Încercăm să găsim în toată această perioadă plină de incertitudini niște ferestre de timp în care să putem face ceea ce iubim cel mai mult. Am vrut să revenim la Brașov pentru că e un loc unde avem mulți fani și prieteni buni și unde am descoperit o comunitate de artiști extraordinari cu care ne face o deosebită plăcere să ne revedem de fiecare dată. Mi-amintesc cu mare plăcere concertul de astă vară, cum a fost pentru prima dată de la începutul pandemiei când am avut din nou publicul aproape și am putut să cântăm și să trăim muzica așa ca pe vremuri. A fost o mare bucurie pentru noi și ne-a dat certitudinea că suntem acolo unde trebuie.” – Doru Pușcașu, om la lună

Evenimentul va fi organizat urmând toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfășurării lui, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.

Pe măsura ce aceste prevederi vor fi anunțate de autorități, le vom transmite tuturor participanților.

om la lună este o trupă formată din Doru Pușcașu, Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, a început ca proiect solo a lui Doru Pușcașu, în 2018, transformându-se în full band în toamna lui 2019. Trupa a crescut în cei trei ani de existență cu fiecare episod de muzică și poezie, devenind foarte iubită de public pentru mesajul autentic și pentru prestațiile live extrem de intense.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a înregistrat ,Dans’ - primul său EP, compus de membrii trupei în cele 15 zile în care au locuit împreună.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet - ,În caz de om la lună, strigați "om la lună stânga/dreapta, după caz - album pe  care trupa l-a prezentat publicului printr-un turneu de promovare, cu concerte la București, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj.

La finalul lunii octombrie 2021, membrii trupei s-au mutat din nou împreună într-un sat din Subcarpații Curburii și au scris următorul material om la lună ce va apărea anul acesta.

_________________________

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?

Participarea la spectacol și accesul în locație se face în conformitate cu normele legale în vigoare și NUMAI în urma scanării codului QR al Certificatului Verde COVID-19 și în baza biletului de spectacol valid.

Participarea și accesul sunt permise doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Excepție de la aceste reguli sunt copii care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Vă reamintim că noile norme prevăd obligativitatea purtării măștii de tip medical sau FFP2 în toate spațiile comune ale locației: culoare de circulație, toaletă, bar când vă ridicați de la masa. Excepție de la purtarea măștii o fac copii cu vârsta mai mică de 5 ani.

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de mai sus iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.

Capacitatea locației este de 30% din maximul capacității admise și nu există reduceri sau gratuități pentru minori astfel că toate persoanele participante la spectacol trebuie să dețină bilet valabil. Pentru persoanele minore este necesară prezentarea documentelor care atestă vârsta la momentul accesului în locație.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrări audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe platformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.