fbpixel
Skip to main content

Londo Night Out in Control w/ Kumm, Coven Clash & Poetrip

Londo Night Out in Control w/ Kumm, Coven Clash & Poetrip

Londophone și Londohome prezintă Londo Night Out:

KUMM

Fondată în 1997 la Cluj, trupa Kumm continuă să exploreze și să testeze limitele genurilor muzicale consacrate. Kumm a evitat întotdeauna cantonarea într-un stil anume. Albumul cel mai recent, "A Mysterious Place Called Somewhere" , este mai progresiv și revine oarecum la estetica primei perioade a trupei. Însă, din nou, muzica mustește de influențe care merg de la britpop la blues, rock alternativ și post punk.

Coven Clash

Coven Clash is a trio that consists of Mircea Voloh, Robert Casmirovici and Andrei Constantinescu. The band comes up to its listeners with a fresh melange of garage rock, indie rock, post punk, stoner rock and a lo-fi kind of musical approach. The sound of the band is focused on edgy guitar strokes, fuzzy bass and steady drum damage. The Coven Clash project had its first spell in February 2017.

Pœtrip

Poetrip a apărut în undergroundul muzicii românești în 2011, la dorința lui Ștefan Botezatu și a Oanei Maria de a-și exprima sonor emoțiile, gîndurile și umorul. De atunci, trupa a trecut prin multe formule diverse, a colaborat cu numeroși muzicieni și a adoptat multe stiluri, în funcție de stare, moment și evoluția personală. În prezent, Poetrip e un duo compus din Oana Maria și Ștefan, care își explorează mai departe potențialul în toate direcțiile, de la electronic experimental, noise punk și psychedelic synthwave la balade sentimentale despre roboți.

Afterparty: Port.saidd

Control Club - 2.10 - Acces: 19.00

www.facebook.com/events/443602356254554/

Preț: 20 presale 30 at the door