fbpixel
Skip to main content

Liquid Saloon la Jazz Nouveau

Liquid Saloon la Jazz Nouveau

Liquid Saloon la Jazz Nouveau

Primul show Liquid Saloon în România 

Sezonul V Jazz Nouveau este deschis pe 27 ianuarie de Liquid Salloon, aflați la primul lor concert în România. 

Fondat în Tel Aviv de bateristul Amir Bresler (Avishai Cohen, Kutiman Orchestra), trompetistul Sefi Zisling (Funk’n’stein, The Ramirez Brothers) și Nomok-clape (A-WA, Gili Yalo), grupul îi mai are alături pe basistul Elyasaf Bashari și chitaristul Roi Avivi. 

Muzicienii israelieni își vor prezenta în Control Club albumul self titled Liquid Saloon. Înregistrat la Raw Tapes Records pe parcursul a trei luni, materialul combină funk-ul cu jazzul psihedelic și afrobeat, printre influențele grupului numărându-se Ebo Taylor, Alhaji K. Frimpong sau Tony Allen. 

Pianistul Nitai Hershkovits, Eyal Talmudi (Malox) și Rejoicer sunt câțiva dintre invitații speciali de pe acest disc, toți trei fiind deja cunoscuți publicului Jazz Nouveau pentru concertele lor din Control. 

Groove, armonie și melodie sunt ingredientele care fac din fiecare show Liquid Saloon unul plin de vitalitate și culoare, cel mai potrivit vibe pentru startul sezonului V Jazz Nouveau. 

Concertul este programat la ora 20’00. Accesul publicului se face de la ora 19’30. 

https://bit.ly/2QtlNBE 

Detalii pe paginile de Facebook Control Club și Jazz Nouveau. 

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Stay Up To Date With Your Favorite Events