fbpixel
Skip to main content

Grimus. Invitati: Next Ex la BT Live

Grimus. Invitati: Next Ex la BT Live

BT Live prezinta:

GRIMUS
Invitati: Next Ex

open doors: 20.30h
Intrare: 30lei
Biletele sunt disponibile in curand in reteaua Eventbook.ro
--------
Vara trecuta, Grimus au pornit la cel de-al patrulea drum muzical si artistic, pentru lansarea celui de-al 4lea material discografic. Cateva saptamani petrecute intr-un studio din Germania, departe de lume, dar mai aproape ca oricand de muzica, au adus la viata ”Unmanageable Species”. 

„Calatoria noastra muzicala alaturi de producatorul Jan Kerscher si perioada petrecuta in studioul sau indepartat din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al carui motor al progresului este nelinistea. Procesul creativ a fost intens si ne-a interconectat pana la punctul in care contactul cu lumea exterioara ne transforma, prin contrast, in salbaticiuni. Va dedicam acest album voua, tuturor celor care isi pastreaza coloana vertebrala, intr-o tara cu un sistem de valori mult prea debusolat pentru ca acest aspect sa mai fie considerat un merit..” - Grimus

Trupa clujeană GRIMUS activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură, cu o alură foarte occidentală.

www.facebook.com/grimusworld

++++++++
Next Ex
Trupa invitata sa preia stafeta BT Live este Next Ex, revelatie a anului 2017, cand au fost selectati sa concerteze in cadrul unor festivaluri internationale cu traditie precum Sziget sau United Island de la Praga si sa deschida showurile unor nume binecunoscute precum Phantogram si Grammatik.
Tot anul trecut, tineri artisti au lansat ”Mistakes”, albumul lor de debut, tot pe scena din Control, unde vor reveni pe 10 mai de la ora 21.00.
www.facebook.com/nextexofficial/

++++++
În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro