CONCERT BERE GRATIS

CONCERT BERE GRATIS Grădina cu Filme – Cinema & More

CONCERT BERE GRATIS

Grădina cu Filme – Cinema & More

Duminică, 3 iulie 2022, Bere Gratis, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock românești, concertează în Grădina cu Filme – Cinema & More din Piața Alexandru Lahovari 7!

Bere Gratis, a fost înființată în 1998 de Mihai „Miță” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară). Trupa a debutat pe scena muzicală cu hituri precum „Ce mișto” și „Cea mai frumoasă fată”. Componența actuală a formației l-a cooptat pe Marian Săracu (tobe) și a inclus de-a lungul anilor o serie de colaborări notabile cu profesioniști ca Mihai „Magga” Suciu (tobe), Marius Mire (bass), Matei Damian-Ulmu (chitară), Vlad Vedeș (bass), Oliver Sterian (tobe), Nicu Avram (bass), Marius Bob (chitară), Radu Vaștag (bass) și Mihai „Meme” Munteanu (chitară).

De-a lungul carieriei muzicale, Bere Gratis a avut numeroase reprezentații de referință, concerte și spectacole care au marcat puncte din parcursul artistic al formației. În 2003, trupa își lansa cel de-al treilea album, „Acolo sus” într-o reprezentație la înălțime, pe acoperișul Teatrului Național, La Motoare. În 2007, a concertat pe scenele din Elveția, la Festivalul Eté T’chaux. În 2009, a avut loc concertul aniversar Bere Gratis – 10 ani la Teatrul Național București și, tot în același an, Bere Gratis a fost prezentă și la Hard rock Cafe, susținând acțiuni cu scop civic în cadrul Galei Unicef în România.

2011 este un alt punct de referință, marcând concertul aniversar „Stai pe același drum”. Alături de băieți au urcat atunci pe scena TNB, Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Guess Who, Smiley și Robert Turcescu. Cinematograful Patria a fost următoarea destinație, în 2015, când Bere Gratis a susținut concertul live „Noapte caldă „Iar un an mai târziu, băieții și-au sărbatorit majoratul trupei într-un spectacol de excepție la Sala Palatului - „18 ani, frate!”, alături de maestrul Gheorghe Zamfir.

2019 a fost un an care le-a adus băieților unul dintre cele mai frumoase evenimente ale formației - „Simfonia 20”, concertul aniversar care a marcat împlinirea a 20 de ani de activitate. Concertul a fost susținut la Sala Palatului, alături de muzicieni din Orchestra Metropolitană București și Corul Acustic, conduși de trei baghete extraordinare: maestrul Gheorghe Zamfir, maestrul Daniel Jinga și maestrul Andrei Tudor. Concertul a fost unul excepțional, melodiile de succes ale trupei fiind transformate din varianta originală, în cea simfonică.

Discografia formației include hituri cunoscute, precum „Unu mai”, „Străzi albastre”, „La tine aș vrea să vin”, „Îți mai aduci aminte”, „Câmpuri de luptă”, „Post restant”, „Stai pe același drum”, „Îndrăgostiți”. Formația a colaborat pe parcursul timpului cu artiști renumiți din industria muzicală românească, precum, Amna la hitul emoționant „Cum e dragostea”, care a fost un real success, cu Lora la piesele „La Tine aș vrea sa vin” și La Ușa Ta”. Ultimul single – „La ușa ta” este însoțit și de un videoclip cu imagini din pelicula „Între chin și amin” și este o poveste frumoasă de dragoste despre drumul pe care îl parcurge un om îndrăgostit până la persoana pe care o iubește.

https://youtu.be/rpxI302QnPc

__

*Accesul începând cu ora 19:30

**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 - deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)

***Detalii, program și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend