fbpixel
Skip to main content

Peripetii in Regat - adaptare Frozen

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje

Portile Castelului de gheata s-au deschis cu noi aventuri pentru toti copiii din DEJ  în cadrul super spectacolului muzical pentru copii PERIPETII IN REGAT , organizat de Golden Party.

Vino sa-ti intalnesti personajele preferate: Regina cu puterile sale magice,si curajoasa Printesa,Printul,Renul  prietenos si Omul de Zapada.

Timp de o ora , traim impreuna bucuria unei aventuri unice,presarata cu mult dans, veselie , jocuri amuzante si distractie din plin. Ne vom aminti ca dragostea familiei, prietenia adevarata si iubirea sincera triumfa mereu si ne fac viata atat de frumoasa. Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 60 minute ( fara pauza )

Producator: Golden Party

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-14 ani)

Locatia : Centrul Cultural Arta , Strada 22 Decembrie 1989,nr. 2

Data : Duminica 02.02 ora 10:30 

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro. ,goldenparty.ro sau zilnic  la pe  Eventbook.ro, goldenparty.ro sau zilnic  la Centrul Cultural Arta sau inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Pret: 

Pret NOU VIP – 50 lei ( Randurile 1-5) inclus: locuri langa scena,acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si posibilitatea de a face poze cu acestea, cartea de colorat cu autografele personajelor)

VIP – 100 lei ( Randurile 1-5) inclus: locuri langa scena,acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si posibilitatea de a face poze cu acestea, cartea de colorat cu autografele personajelor)

Categoria I – 50 lei ( Randurile 6-13) 

Pret NOU – 39 lei

Categoria II – 30 lei  (randurile 14-15)

Pret nou – 29 lei 

Categoria III – ( randurile 16-17)

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT

Peripetii in Regat - adaptare Frozen Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje

we also recommend

Piano Battle: Thomas Enhco vs. Vadim Neselovskyi Un duel între doi pianiști virtuozi la Jazz Fan Rising
15.09.2020
Piano Battle: Thomas Enhco vs. Vadim Neselovskyi

Un duel între doi pianiști virtuozi la Jazz Fan Rising
Cinema Elvire Popesco, Bucuresti

#concertdeacasa Alexandru Plăcintă, pian Dintr-un Salon de Muzică ieșean, direct în casele noastre.
30.04.2020
#concertdeacasa Alexandru Plăcintă, pian

Dintr-un Salon de Muzică ieșean, direct în casele noastre.
Online

Bilet general ARTA-Acasă
iulie 2020
Bilet general ARTA-Acasă


Online