fbpixel

Colo-n sus, pe după Lună

Colo-n sus, pe după Lună Concert live

Colo-n sus, pe după Lună

Concert live

Melody As Truth Label anunță albumul ”There Up, Behind the Moon - Colo-n sus, pe după Lună” realizat de pianista Ana Stamp împreună cu Jonny Nash, compozitor de muzică electronică. 

Timp de doi ani, cei doi au înregistrat și aranjat melodii vechi ale folclorului românesc. Rezultatul este acest album, care oferă un nou context muzical unor cântece de stea și colinde inspirate din culegerile lui Bela Bartok și stilul componistic a lui Sigismund Toduță. Vocea Anei echilibrează delicat aranjamentele minimaliste ale lui Jonny, fiind acompaniată și de țambalul lui Dani Luca și sunetele joase de contrabas ale lui Gabriel Bărbălău.  

Albumul este însoțit de o expoziție de fotografie, inspirată din ritualurile maramureșene dintre Crăciun și Revelion, realizată de Frederique Peckelsen, artist fotograf olandez. 

În descrierea primului ei album, Ana spune: ”Albumul reprezintă un element important al legăturii mele cu folclorul românesc și peisajul rural care cuprinde multe sentimente, de la dor la bucurie sau uneori, melancolie. Ritualurile și tradițiile fac parte din rădăcinile noastre pe care le luăm cu noi oriunde mergem”. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe