Breathelast lansare Furtuna | Unflicted

Breathelast lansare Furtuna | Unflicted

Breathelast lansare Furtuna | Unflicted

"Furtuna" este cel de al doilea release din prima triadă de piese înregistrate alături de Adrian Uriţescu la LowBassStudio5 (DEVA), unde trupa va continua să înregistreze în continuare pentru definitivarea noului album în limba română. "Fuga", "Furtuna" şi "Revolta" (2020), sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formaţiei initulat "Marea Ascunsă".

Încercând să ţinem drumul drept, ne abţinem de la a refula şi strângem apatia şi ura în noi, doar pentru a răbufni în momente neprielnice, faţă de oameni nemerituoşi de furia noastră, lăsând în urmă seminţe ale acestei neputinţe de a spune lucrurilor pe nume la vremea întamplării lor. Ciclul se repetă infinit, noi devenind furtunile care bântuie pământul, în căutare de o zare senină şi un calm temporar, ce nu ne ajunge oricum, pornind iar furtuna.

Videoclipul pentru "Fuga" a fost realizat de către Mihai Marin (Tourette Roulette) şi cel pentru "Furtuna" va fi produs de cptre Amynoza/Fringe Media (https://www.facebook.com/Fringemedia.ro )

New album streaming/download link: https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts 

......................................................

Breathelast a pornit la drum în anul 2010, ca formaţie de rock – metal (cu precădere metalcore, la început) din Constanţa – Bucuresti, cu diverse influenţe, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la bază (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.). 

 

Dorinţa noastră ca trupă a fost de a cânta şi de a ne reinventa mereu, acest motor purtându-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reţetă anume şi de a baza „sound”-ul trupei pe trăirea naturală a membrilor formaţiei, până la abordarea în limba română a unor nuanţe diferite faţă de ce eram obişnuiti să livrăm. 

 

Official Breathelast media:

https://www.facebook.com/Breathelast 

https://www.youtube.com/user/Breathelast  

http://smarturl.it/breathelastspotify 

https://www.instagram.com/breathelast 

 

Breathelast Official:

Universal Music România streaming/download:

https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri 

https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulYD 

https://UMR.lnk.to/AscunsInPeretiYD 

https://umr.lnk.to/ImiLipsesc 

 

În deschidere: UNFLICTED

 

Unflicted (alternative rock / post-grunge / stoner) s-a format în anul 2016 în București și până în acest moment are la activ un album full-length - "Naiade", ce poate fi găsit pe toate platformele online de muzică - și o multitudine de single-uri ce beneficiază și de videoclipuri, printre care "Loss", "Aello", "Hate me!", "Naide" sau "Corporate side of the moon".

 

Membrii trupei au o bogată experiență de scenă, acumulată atât în formula curentă cât și în trupele în care au activat anterior, Unflicted având o activitate concertistică susținută  încă de la formare și  împărțind scena cu nume sonore ale muzicii românești și internaționale, precum Coma, Omul cu șobolani, Luna Amară sau Hed PE, Karma to Burn, Mother's Cake și Napoleon. Pe lângă concertele de club și festivaluri trupa este prezentă și în media națională prin apariții live la TV și radiourile de profil, de menționat fiind că  "Aello" a fost una dintre cele mai difuzate și cerute piese în 2017 la Radio Guerrilla.

 

Unflicted înseamnă:

  • Vlad Pintilie (voce)
  • Claudiu Enescu (tobe)
  • Alex Goga (bass)
  • Vlad Bâra (chitară)

 

Linkuri utile:
https://www.facebook.com/unflicted/

https://www.instagram.com/unflicted.rocks/

https://www.youtube.com/c/UnflictedBand

 

#breathelast #newsingle #newvideo #unflicted #rockstadt #darksideentertainment

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe