fbpixel
Skip to main content

Balkanik! Festival 2017

Balkanik! Festival 2017

Balkanik Festival și-a confirmat, odată cu primele șase ediții, statutul de eveniment dedicat în principal experiențelor noi și descoperirilor care depășesc granițele continentale și senzoriale. Timp de trei zile, între 8 și 10 septembrie, în celebra Grădina Uranus din cartierul Uranus Rahova, Balkanik Festival revine cu cea de-a șaptea ediție și propune un line-up de world music provocator, cu numeroase premiere naționale. Primele trupe vor fi anunțate în luna aprilie. Pe lângă concerte, cele trei zile și trei nopți de festival, la Grădina Uranus și o a doua locație de afterparty, vor mai găzdui un târg de artizani contemporani și meșteșugari tradiționali, expoziții de fotografie, ateliere creative și seminarii, proiecții de film, bucate fandosite și dans, dans, dans.

Abonamentele early bird la prețul de 80 lei pot fi achiziționate până la 15 aprilie. După 15 aprilie, prețul lor va fi de 100 lei.

---

The 7th edition of Balkanik Festival is taking place between the 8th and 10th of September 2017. Buy your early bird festival pass!

Balkanik Festival is one of the most important world music festivals in Romania, taking place every year in Bucharest.

we also recommend

KRiSper Jazz Nouveau
04.12.2017
KRiSper

Jazz Nouveau
Club Control, București

We Singing Colors Full band show
22.11.2017
We Singing Colors

Full band show
Club Control, București

Guilhem Desq Ambient Folklore
25.11.2017
Guilhem Desq

Ambient Folklore
Clubul Țăranului, București