fbpixel
Skip to main content

Andrew McCormack's Graviton la Jazz Fan Rising

primul concert în România

Andrew McCormack's Graviton la Jazz Fan Rising primul concert în România

Pianist, british, compozitor, handsome, strălucitor ! Andrew McCormack va concerta în premieră în România, cu trupa sa Graviton, formată din stele de primă mărime ale noului val din jazz.

Andrew este de fiecare dată o apariție excepțională - indiferent că îl vedeți alături de Jamie Cullum ori Kyle Eastwood, ori în recitaluri solo, în care unii fani regăsesc atmosfera concertelor lui Keith Jarrett, alături de orchestre simfonice pe scene de festival în aer liber, ori în atmosfera intimă a cluburilor de jazz din Village ori din SoHo.

Muzica pe care o veți auzi se poate descrie ca ProgJazz : un mix de Tigran Hamassyan cu Steve Reich, fără limite ! Melomanii vor regăsi cu siguranță în concert conexiuni cu Chick Corea și Herbie Hancock, și similitudini cu Mahler în dezvoltarea pieselor muzicale, adevărate călătorii spre stele și înapoi… datorita Graviton.

 

Graviton înseamnă Martin Eger (tobarul posedat al lui Phronesis și Marius Neset), Josh Arcoleo (sax), Rob Mullarkey (electric bass) și Noemi Nuti (voce). Veți fi surprinși să auziți vocea specială a lui Noemi ca un instrument muzical egal cu celelalte din band.

Jamie Cullum a spus despre Graviton, într-un show la BBC, că este “cel mai înalt nivel de artă muzicală pe care îl poți regăsi într-un grup contemporan”.

 

Veniți să îl vedeți pe Andrew McCormack cu al său Graviton pe 27 februarie ora 19, la cinema Elvira Popescu, pentru o călătorie până în galaxia cea mai apropiată și retur. Va fi un concert memorabil, de pus pe listă sus în arhiva personală de amintiri.

 

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz, în parteneriat cu Institutul Francez.

PRET EARLY BIRD : 80 lei – contingent epuizat.

Preț bilet întreg: 120 lei

we also recommend

Peripetii in Regat - adaptare Frozen Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
02.02.2020
Peripetii in Regat - adaptare Frozen

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
Centrul Cultural Arta

DBE 10 The Ascending of Verve
19.08.2020
DBE 10

The Ascending of Verve
Poarta 7, Spatiile RYMA, Cetatea Alba Iulia