fbpixel
Skip to main content

What Is Love (Baby Don’t Hurt Me)

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul Apropo, Bucuresti Sunday, 06 February 2022 / 19:00 50 lei
What Is Love (Baby Don’t Hurt Me)

Performeri: ALINA TOFAN, RĂZVAN OMOTĂ

Concept: ALINA TOFAN

Video Artist: ALEXANDRU CLAUDIU MAXIM (PASTILA ROZ)

Sound-designer: TEO RĂDULESCU

Design afiș și fotografii: GEORGIANA VLAHBEI

Durată: 50 min.

„What is LOVE? Baby don’t hurt me” de Alina Tofan este un performance ce are ca temă nevoia de definire a iubirii. Fiecare scenă prezintă relația unui cuplu și felul în care se raportează la iubire, uneori, dornici să o trăiască cum simt, alteori, influențați de societate. Spectacolul chestionează ce este cu adevărat iubirea într-o lume aflată mereu în mișcare, ce e iubirea când doar este simțită, însă nu se încadrează în nimic din ce te-au învățat ceilalți că e?

Zilnic suntem bombardați cu idei despre iubire care nu ne aparțin. Mass media și filmele americane ne fac să credem că iubirea se bifează doar dacă ai trecut de „cele 10 semne că te iubește cu adevărat”.

Gesturile care însoțesc iubirea ne aparțin sau sunt doar invenții ale unei lumi în care iubirea este doar un alt fel de produs de consum?

Disclaimer: Acordul părinților pentru copiii sub 12 ani

O producție a Teatrului Apropo, în cadrul Festivalului Bucharest Fringe, Ediția a 10-a, 2020

Pentru accesul în sala de spectacoleeste necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare / Adeverinței de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU un document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Certificatul poate fi descărcat de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Purtarea corectă a măștii de protecție, în foaierul teatrului și în sala de spectacole, pe toată durata reprezentației, este obligatorie. 

we also recommend

01.01.2022 - 31.12.2022
Văzduh

regia Victor Olăhuț
Online, TNRS - SCENA DIGITALA, Sibiu

Domnișoara Iulia de August Strindberg
25.01.2022
Domnișoara Iulia

de August Strindberg
unteatru