fbpixel
Skip to main content

Aici ne oprim! 

În primele zile de la declanșarea crizei epidemiologice am sperat că vom putea să ne reluăm activitatea în cel mai scurt timp. Din păcate, niciun sistem de sănătate din lumea asta nu a fost pregătit îndeajuns pentru lovitura violentă pe care a primit-o omenirea.În aceste momente trebuie să avem grijă de noi și mai ales de cei de lângă noi, de părinții și bunicii noștri care sunt cei mai expuși virusului.

E nevoie de solidaritate în această perioadă, e nevoie să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Putem să-i ajutăm prin a limita interacțiunile sociale.

E nevoie să fim responsabili. Doar de noi depinde cât va dura această perioadă de limitare. Dacă noi ajutăm acum fiind responsabili, generațiile viitoare ne vor mulțumi că am dat dovadă de maturitate, maturitatea unei țări care se unește într-o perioadă de criză.

Noi, Teatrul InDArt ne oprim aici!

Zilele trecute am amânat toate spectacolele din această lună dar acum a venit momentul să amânăm până în toamnă toate evenimentele din această stagiune.

De asemenea, Festivalul “Teatru sub lună”, care are loc în luna iulie, e posibil să fie anulat!

După cum știți, Teatrul InDArt a fost obligat să își încheie activitatea din actuala locație pe 12 aprilie, urmând ca din toamnă să ne întâlnim într-un teatru nou, un teatru mai mare și mai frumos!

Dacă situația actuală ne va permite, în lunile mai-iulie vom susține spectacolele noastre în aer liber, așa cum v-am obișnuit în ultimii ani. Vom reveni cu informații la momentul potrivit.În această perioadă, împreună cu actorii noștri vom pregăti mai multe surprize online. Vă rugăm să urmăriți pagina noastră de facebook.

Mulțumim Elena, Mihai și Adriana pentru donațiile voastre.

Mulțumim pentru toate mesajele de susținere. Teatrul InDArt există și va exista datorită oamenilor minunați ca voi!

Informații pentru spectatorii cu bilete și abonamente:- Toate abonamentele neconsumate vor putea fi folosite din toamnă(sau în lunile mai-iulie) până la epuizarea lor, fără limită de timp!

- Toate biletele cumpărate rămân valabile pentru stagiunea din toamnă. Mai mult, fiecare bilet valorează 2 locuri în sală. Dacă efortul financiar nu e prea mare pentru dumneavoastră și doriți să ne sustineți în acest fel vă rugăm să ne anunțați intenția de a păstra biletele pe [email protected]!

- Cei care doresc returnarea o pot face direct de la siteul de unde au achiziționat biletele! Veți fi oricum notificați în acest sens.Teatrul InDArt a crescut foarte mult în ultimii 2 ani datorită vouă, spectatorilor. Ne cunoașteți, ne iubiți și mai ales știți că ne ținem de cuvânt.

Cum puteți fi în continuare alături de noi!?

- Puteți să cumpărați ABONAMENTE pentru stagiunea viitoare.

- Puteți DONA în contul teatrului

Beneficiar: Asociația Culturală InDArtIBAN: RO17FNNB005202688416RO01

- ONLINE ne puteți urmări pe pagina noastră de facebook unde vom pregăti surprize pentru voi!

Noi, suntem aici, aproape, la un click distanță. Suntem pregătiți să stăm de vorbă cu voi, să ieșim la o cafea virtuală, să ne cunoaștem mai bine. Dacă tot trebuie să stăm în casă vă propun să profităm și să facem lucruri pentru care nu am avut timp vreodată!

Bogdan GAGU, Directorul Teatrului InDArt, 

0724.304.593

[email protected]

stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket

stagiunea toamnă 2020

Teatrul InDArt, Bucuresti

50 lei
stagiunea toamnă 2020
Abonament 20 de intrări

stagiunea toamnă 2020

Teatrul InDArt, Bucuresti

500 lei