fbpixel
Skip to main content

Pret bilet cinema:

Proiectie 3D - 15 lei

Proiectie 2D - 10 lei

Pret redus* (copil sub 12 ani) - 10 lei

  *Discount-ul se alege in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea comenzii online, sau la casa de bilete.

 

Pentru ca ne dorim ca tu și cei dragi să fiți mereu în siguranță, am adoptat următoarele măsuri de siguranță și protecție împotriva Coronavirus (COVID-19):

  • Locurile sunt disponibile prin cumpărarea biletului de acces online,  eventbook.ro/film  sau la casa de bilete.
  • Accesul publicului în incinta sălii de cinema este permis numai cu purtarea măștii (medicale sau non-medicale) si purtarea acesteia pe toată durata proiectiei. Aceasta trebuie să acopere gura și nasul.
  • Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment, cu dezinfectantul pus la dispoziție de organizator și va permite monitorizarea temperaturii. Monitorizarea temperaturii se face prin măsurarea temperaturii fiecărei persoane prin termometrizare non contact, la intrarea în locație. Persoanelor care refuza monitorizarea temperaturii, dar și cele care înregistrează o temperatură mai mare de 37.3°C, nu li se va permite accesul în locație. În aceste cazuri, nu se returnează contravaloarea biletului de acces.
  • Este strict interzisa așezarea pe alte locuri decât cele rezervate prin biletul cumpărat. Prin excepție de la această regulă, în Sala Mare, minorul în vârstă de sub 12 ani poate sta pe scaunul de lângă adultul însoțitor, iar un însoțitor adult poate sta lângă maximum 2 minori, fără a avea spații libere între ei.
  • Ieșirea din zona alocată vizionarii spectacolului se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare sau băutură din zonele special amenajate, deplasarea la toaletă, urgență medicală sau pentru părăsirea definitivă a zonei de eveniment. Pentru a evita aglomerația în punctele de vânzare, o singură persoană din grup va efectua aprovizionarea pentru tot grupul.
  • În toate zonele de așteptare, casa de bilete, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minimum 1,5 m, fata de persoana din fata si din spate.

In  conformitatea cu HG 1242/08.12.2021  cinematografele funcționează la 50% din capacitatea sălilor. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea mastii de protecție este obligatorie.