fbpixel
program image

Program PELÍCULA

A 6-a ediție Película – O VACANȚĂ ALL INCLUSIVE ÎN SPAȚIUL LATINO-AMERICAN ȘI IBERIC PRIN FILME ȘI EVENIMENTE - în septembrie la București și la Cluj

A 6-a ediție a festivalului Película, singurul festival de film și cultură ibero-americană din România, va avea loc anul acesta între 8 și 12 septembrie la București și pentru prima dată la Cluj-Napoca, între 17 și 19 septembrie.
Cele peste 25 de filme din selectia festivalului pot fi vizionate la București la Cinema Elvire Popesco, Institutul Cervantes și la Verde Stop Arena (biletele sunt puse în vânzare pe Eventbook), iar în Cluj-Napoca la Cinema Victoria. Filme disponibile exclusiv online pot fi vizionate cu subtitrare în limba română, în perioada 13-19 septembrie, pe platforma Cinesquare (www.cinesquare.net).

Institutul Cervantes - Bd. Regina Elisabeta nr. 38

Institutul Francez/Cinema Elvire Popesco - Bd Dacia nr. 77

Verde Stop Arena -  Bd Barbu Văcărescu 162-164


Película – Ibero-American Film Experience reia anul acesta secțiunea competițională, ce aduce producții premiate din Brazilia, Argentina, Costa Rica, Mexic și Portugalia. 

Pe lângă proiecțiile de film, Película propune publicului din București o experiență ibero-americană completă, asemanătoare unei vacanțe ALL INCLUSIVE în țările din spațiul latin, adăugând în conținut, ca în fiecare an, evenimente tematice (mini-concerte de muzică tradițională, expoziții, reprezentații de dans, discuții despre experiențele din America Latină și/sau spațiul iberic, workshopuri pentru copii).

Pentru vizionarile online, biletele pot fi achiziționate doar de pe platforma Cinesquare între 13 și 19 septembrie.

¡Hasta pronto!

Festivalul Película este organizat de FREEALIZE și Asociația Culturală ARTICHITANA

Proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021

Cu sprijinul: Centrului National al Cinematografiei

Sponsori: Saha, Ethras

Parteneri: Cinesquare, Bad Unicorn, McDonald’s, Aqua Carpatica

Parteneri Instituționali: Institutul Francez, Institutul Cervantes, Ambasada Peru, Ambasada Chile, Ambasada Mexic, Ambasada Columbiei din Polonia.

DISCLAIMERE

ATENȚIE: 

Măsuri sanitare necesare pentru acces

Accesul în sălile de Cinema Elvire Popesco din București și Cinema Victoria din Cluj-Napoca este permis doar cu mască de protecție pe toată durata proiecției, acoperind nasul și gura. 

Accesul în spațiile de eveniment și proiecții se face cu respectarea măsurilor de protecție în vigoare împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. 

Pentru siguranța tuturor participanților, accesul la VERDE STOP ARENA este condiționat de:

- efectuarea triajului observațional

- furnizarea datelor personale în cazul unei eventuale anchete epidemiologice 

- prezentarea unuia dintre următoarele documente: dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, care să releve faptul că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada că persoanele care doresc să participe la eveniment se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 

La intrare nu vor fi disponibile teste rapide. 

Pe durata participării la eveniment, purtarea măștii este obligatorie, exceptând momentele în care se consumă băuturi sau produse alimentare.

 Accesul este general (fără rând și loc atribuit).

 

Toate filmele au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare și în limba engleză.

În cazul proiecțiilor în aer liber, dacă vremea este nefavorabilă, proiecţia va fi anulată şi biletele rambursate. În cazul în care proiecția nu mai poate continua la momentul ca care filmul rulează de peste 15 minute, contravaloarea biletelor nu va mai fi rambursată.

La proiectiile cu intrarea liberă  - accesul în sală se face pe baza scanării unui bilet cu valoare 0 care poate fi rezervat online  în prealabil pe eventbook.ro

* ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS, BILETUL DEVENIND INVALID.

Vă recomandăm să veniți cu 15 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul www.peliculafiesta.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

DISCLAMER: Pe toata durata festivalului vor fi facute fotografii in cinematografe si la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor si participantilor la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii apartin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publica. Achizitioanarea de bilete la eveniment, participarea la proiectii sau la evenimentele desfasurate in cadrul festivalului echivaleaza cu acceptarea prezentelor conditii.

events