fbpixel
Skip to main content

În perioada 16-19 septembrie 2021 vă invităm la cea de a doua ediție a festivalului One World România la Brașov, care se concentrează pe promovarea egalității de gen printr-o serie de proiecții de filme, dezbateri cu invitați speciali și alte evenimente. Vă așteptăm cu drag la unele dintre cele mai provocatoare documentare care abordează drepturile omului. Festivalul One World România la Brașov este co-finanțat de Consiliul Județean Brașov.

 

Măsuri de siguranță și acces OWR Brașov 2021

Toate evenimentele din cadrul festivalului se vor derula în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități, care vor fi obligatorii atât pentru spectatori cât și pentru echipă, în vederea protejării sănătății tuturor. 

Pentru a ne bucura de cultură, trebuie, înainte de toate, să fim responsabili și să nu ne punem în pericol nici sănătatea noastră, nici a celorlalți. Așadar, în conformitate cu Hotărârea nr. 50 din 26.07.2021, privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19, vă rugăm să respectați măsurile de siguranță!

Pentru evitarea formării cozilor și pentru siguranța tuturor, vă încurajăm să achiziționați biletele/ abonamentele online sau să folosiți cardul bancar în locațiile fizice. 

Accesul la proiecțiile și evenimentele OWR Brașov de la Bastionul Artiștilor este permis doar persoanelor care prezintă unul dintre următoarele documente alături de actul de identitate:

- document care atestă vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 și care atestă că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; - document care atestă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;

-document care atestă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;

- document medical care atestă că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Ușile se deschid cu 15 minute înainte de începerea evenimentelor. Vă rugăm să veniți cu cel puțin cu 20 de minute înainte pentru a evita cozile și aglomerarea. 

 

Accesul la evenimente se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minim 2 metri între persoane. 

Fiecare spectator va trece prin filtrul de verificare temperatură situat la intrarea în incinta locațiilor. 

Fiecare spectator va trebui să poarte mască (medicală sau non medicală) atât la acces, cât și pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul. La cerere, organizatorul va pune la dispoziție măști medicale de unică folosință. 

Participanții își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant, pus la dispoziție de către organizatori la intrarea în locații.   

Spectatorii vor ocupa scaunele din cinematografe respectând semnalizarea acestora. Nu este permisă schimbarea poziției scaunelor. 

Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura, refuză purtarea măștii sau refuză prezentarea documentelor solicitate la intrarea în locația Bastion nu vor avea acces în locații. 

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată) și nici a celor care înregistrează temperatura corporală măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, va fi măsurată din nou o singură dată, după 2-5 minute. Acestora li se vor returna banii pe biletul achiziționat.

În toate zonele de așteptare din toate locațiile participanții vor păstra distanța de minim 2 metri. 

Scaunele, mesele, toaletele și toate suprafețele vor fi dezinfectate după fiecare eveniment. Vom asigura aerisirea spațiului între proiecții. 

16-19 Sep 2021
Abonament One World România la Brașov

One World Romania la Brașov, ediția a II-a

16-19 Sep 2021

Brasov, Brasov

80 lei
Today, 18 September
CINECLUB OWR

One World Romania la Brașov, ediția a II-a

11:00 - Today, 18 September

Centrul Cultural Reduta Brașov - Sala Mică, Brasov

15 lei
Today, 18 September
NICIUNUL DINTRE EI NU SPUNE VREUN CUVÂNT / AUCUN D’EUX NE DIT MOT

One World Romania la Brașov, ediția a II-a

18:00 - Today, 18 September

Centrul Cultural Reduta Brașov, Brasov

15 lei
Today, 18 September
#newTogether

One World Romania la Brașov, ediția a II-a

20:00 - Today, 18 September

Centrul Cultural Reduta Brașov - Sala Mică, Brasov

25 lei
Today, 18 September
COVRIGUL MEU MEXICAN / MY MEXICAN BRETZEL

One World Romania la Brașov, ediția a II-a

20:30 - Today, 18 September

Bastionul Artiștilor, Brasov

11 lei
Pentru accesul la proiecție, este necesară și achizionarea biletului de intrare la Muzeul Județean de Istorie (7 lei - adulți, 4 lei - pensionari, 1,5 lei - elevi și studenți), direct de la Casieria Bastionului.
Tomorrow, 19 September
0 lei (Acces pe bază de bilet cu valoare 0)
Tomorrow, 19 September
MI SE SPUNE BABU / ZE NOEMEN ME BABOE

One World Romania la Brașov, ediția a II-a

19:30 - Tomorrow, 19 September

Centrul Cultural Reduta Brașov, Brasov

15 lei