fbpixel
Skip to main content

Anul acesta împlinim 10 ani de Les Films de Cannes à Bucarest.

Între 18 și 27 octombrie 2019, cea de-a 10-a ediție a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest prezintă cele mai așteptate filme din selecția Festivalului de Film de la Cannes, cu proiecții și invitați speciali la Cinema PRO, Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul ȚăranuluiCinemateca Union, Muzeul Național de Artă - Sala Auditorium și alte spații.

Festivalul aduce și anul acesta premiere, filme premiate, avanpremiere românești, întâlniri cu realizatorii filmelor, masterclass-uri, retrospective, evenimente profesionale, alături de petrecerii și evenimente speciale, în toamnă, în capitală și în alte orașe din țară.

La această ediție, se poate beneficia și de următoarele promoții și reduceri:

  • 6 bilete la același cinematograf – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.
  • 10 bilete la oricare sală, orice film – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.
  • Studentii la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare liberă în limita locurilor disponibile în urma prezentării carnetului de student.

Biletele la care se aplică reducerea pot fi cumpărate la o singură proiecție sau la proiecții diferite și pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro sau de la casieriile cinematografelor.

* ATENȚIE: Accesul este general (fără rând și loc atribuit)!

* ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS, BILETUL DEVENIND INVALID.

Vă recomandăm să veniți cu 15 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul www.filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

Toate filmele au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare și în limbile engleză sau franceză.

DISCLAMER: Pe toata durata festivalului vor fi facute fotografii in cinematografe si la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor si participantilor la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii apartin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publica. Achizitioanarea de bilete la eveniment, participarea la proiectii sau la evenimentele desfasurate in cadrul festivalului echivaleaza cu acceptarea prezentelor conditii.

Bilete #lesfilms2019

Biletele pot fi achiziționate atât în ziua proiecției, cât și în avans, de pe Eventbook.ro, de la sediul Eventbook din Strada Actor Ion Brezoianu 21, din rețeaua Eventbook și de la casieriile cinematografelor Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și Cinemateca Union (conform programului de funcționare al cinematografelor, începând cu o oră înainte de prima proiecție a zilei).

La caseria Eventbook de la Cinema PRO biletele sunt puse în vânzare începând cu 14 octombrie.

Din 18 octombrie biletele pot fi achiziționate de la casieria fiecărui cinematograf, ce va fi deschisă cu o oră înainte de începerea primului film din program.

Prețul biletelor:

Cinema ProCinema Elvire PopescoCinema Muzeul ȚăranuluiMuzeul Național de Artă al României - Sala Auditorium

15 lei pentru biletele achiziționate până pe 18 octombrie

20 de lei pentru biletele achiziționate în timpul festivalului (18-27 octombrie 2019)

Instituto Cervantes

Se vând bilete la filmele: Dolor Y gloria, Historia de la meva mort și Un autre homme, une autre chance. Pretul biletelor este de 15 lei înainte de 18 octombrie și 20 de lei după această dată.

La celelate proiectii intrarea este liberă însă accesul în sală se face pe baza scanării unui bilet cu valoare 0 care poate fi rezervat online în prealabil sau se obține la fața locului.

La toate spectacolele, un număr de minim 20 de bilete se vinde doar la casa de bilete a cinematografului, cu 15 minute înainte de începerea proiecției.

 

Se acceptă plata biletelor prin tichete culturale.

Adrese:

Cinema PRO – Strada Ion Ghica 3

Cinema Elvire Popesco – Bulevardul Dacia 77

Cinema Muzeul Țăranului – Strada Monetăriei 3

Cinemateca Union – Strada Ion Câmpineanu 22

Instituto Cervantes - Bulevardul Regina Elisabeta 38

Muzeul Național de Artă al României - Sala Auditorium - Strada Știrbei Vodă 1

Biletele și rezervările, inclusiv cele pentru proiecțiile cu intrare liberă, sunt disponibile online prin Eventbook.ro și la casele de bilete ale cinematografelor.

Contact:

Les films de Cannes à Bucarest este organizat de Asociația Cinemascop - Intrarea Serdarului 5, +4021 666 4827, [email protected]