program image

Program IDEO IDEIS FESTIVALUL

Ideo Ideis Festivalul este o sărbătoare dedicată trupelor de teatru de adolescenți din țară și comunității din Alexandria. Se manifestă într-o săptămână de inspirație culturală și educație alternativă în comunitatea care l-a inspirat și în care a crescut în ultimii 18 ani.

Ediția de anul acesta propune, la doar 90 de minute de București, 7 zile de spectacole de teatru profesionist, seri de film în aer liber, spectacole de teatru tânăr, proiecții de scurtmetraje, spectacole pentru copii, întâlniri și dezbateri cu artiști consacrați, ateliere de dezvoltare personală, masterclass-uri, murale, spectacole-lectură și multe alte surprize. Anul acesta va găzdui adolescenți din 15 orașe diferite din țară care, alături de comunitatea din Alexandria, vor sărbători ediția de majorat a fenomenului Ideo Ideis, sub îndemnul „Faci lumea să semene cu tine.”. 

Spectacolele de teatru profesionist se vor desfășura la Centrul Multicultural pentru Tineri, iar accesul se va face pe bază de bilet. Restul evenimentelor au intrare liberă. 

events