fbpixel
Skip to main content

ANONIMUL 2021

Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL va avea loc între 9-15 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Programul ANONIMUL 2021 cuprinde două competiții de scurtmetraje - românești și internaționale -, o competiție de lungmetraj, precum și proiecții de film în afara competițiilor, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public. 

 • Cea de-a 18-a ediție a ANONIMUL se va desfășura atât în aer liber, în GreenDolphinCamping, cât și în cinematograful din GreenVillage Delta Dunarii. Proiecţiile vor avea loc cu respectarea normelor sanitare, care să garanteze siguranţa spectatorilor.

REGULAMENT ACCES ANONIMUL 2021

 • Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. 
 • Toți participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate valid, în scopul verificării și validării adeverinței de vaccinare, a testelor PCR sau rapide și/ sau pentru verificarea biletului gratuit (pentru acces la proiecțiile din sala de cinema din Complexul Cinema Green Village).
 • Pe perioada desfășurării festivalului, la punctul de informare al festivalului din cadrul Green Dolphin Camping se vor efectua teste antigen rapide valabile 24h. Prețul unui test antigen rapid este 50 de lei.
 • ACCESUL LA PROIECȚIILE DIN CADRUL FESTIVALULUI ESTE GRATUIT
 • Pentru proiecțiile care au loc în Complexul Cinema Green Village, accesul este condiționat de deţinerea unui bilet cu valoare 0, care asigură rezervarea locului la proiecție și care poate fi achiziționat de pe platforma Eventbook.ro cu 24 de ore înainte de începerea proiecțiilor, începând cu ora 11.00, inclusiv pentru prima zi de festival, 9 august. Comenzile sunt limitate la 4  bilete/adresă email. Rezervarea locului expira cu 10 minute inainte de ora de incepere a proiectiei.
 • Pentru a evita situațiile în care locurile rezervate rămân libere și există în continuare doritori să vadă filmul, rugăm spectatorii care nu mai ajung la proiecția rezervată să solicite reprezentanților Eventbook anularea rezervării printr-un mesaj de răspuns la e-mailul care conține biletul cu valoare 0 lei. 
 • Pentru proiecțiile din cadrul campingului Green Dolphin Camping nu este nevoie de bilet cu valoare 0 lei.

PROGRAMUL COMPLET poate fi consultat aici: http://www.festival-anonimul.ro/

 • Toți participanții răspund pentru valabilitatea și veridicitatea documentelor prezentate.
 • În funcție de evoluția situației epidemiologice, de normele legale și recomandările emise de către autoritățile competente, Organizatorul poate institui măsuri sau restricții suplimentare privind accesul în Festival. 
 • Toți participanții sunt obligați să respecte toate normele în vigoare privind combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV2 care vor fi în vigoare la momentul desfășurării Festivalului.

PROGRAM ONLINE

La cea de-a 18-a ediție, Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL pune la dispoziția publicului din România 25 de scurtmetraje și 4 producții de lungmetraj din programul festivalului, ce vor putea fi vizionate online pe platforma Eventbook.ro. 

Filmele vor putea fi accesate timp de 48 de ore de la data premierei. 

Costul unui abonament pentru vizionare online, ce include toate proiecțiile, este de 70 de lei, iar prețul unui bilet individual este de 12 lei. 

Comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizionarea filmului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.

După achiziţionarea biletului, şi în intervalul orar în care filmul este disponibil, conectaţi-vă pe platforma Eventbook cu același cont cu care aţi achiziționat biletul şi apăsaţi pe butonul VIZUALIZEAZĂ ca să înceapă filmul.

Pentru discuţiile de după proiecţii, urmaţi linkul afişat sub ecranul de proiecţie al filmului.