fbpixel
Skip to main content

Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL se desfășoară în perioada 12 - 16 August 2020, în Sfântu Gheorghe - Delta Dunării.

 

REGULI DE FUNCȚIONARE A PROIECȚIILOR ÎN AER LIBER DIN CADRUL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE FILM INDEPENDENT ANONIMUL

Măsurile luate și regulile care vor fi respectate pe durata Festivalului sunt conforme regulilor și măsurilor din ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020.

Accesul publicului se va face numai cu monitorizarea temperaturii și va fi permis doar persoanelor care nu prezintă simptome asemănătoare gripei (tuse, dificultăți de respirație sau febră) și cu temperatura sub 37,3 °C

Accesul publicului este permis doar cu mască (medicală sau non-medicală) care va fi purtată pe toată durata evenimentului. Aceasta trebuie să acopere gura și nasul.

Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment, cu dezinfectantul pus la dispoziție de organizator.

Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanței minime de 1,5m între persoane.  

Locurile sunt poziționate astfel încât distanța minimă obligatorie de 2m să fie respectată, în afară de locurile alăturate pentru maximum 3 persoane care fac parte din același grup.

Nu este permisă schimbarea amplasării scaunelor/ băncuțelor în niciun moment al proiecției.

Repartizarea pe scaune/ băncuțe (marcate) se face în funcție de ordinea sosirii și, în funcție de numărul de persoane din grup, conform indicațiilor organizatorilor.

Biletele sunt disponibile exclusiv online, pe platforma eventbook.ro, începând cu 11 august 2020.

Ieșirea temporară din zona de proiecție este permisă doar pentru accesul la toalete.

Este interzis accesul în locație cu alimente. Accesul cu băutură se va putea face în măsura în care băutura este ambalată în recipiente individuale, cu capac. Este interzisă folosirea paielor de unică folosință.

Dezinfectarea zonei de proiecție se va face înainte de fiecare proiecție în parte. Din acest motiv, evacuarea zonei de proiecție se va face imediat după terminarea fiecărei proiecții, cu respectarea distanțării de 1,5 m.

Accesul este posibil cu 45 de minute înainte de ora de începere a PRIMEI proiecții din fiecare seară. 

La următoarele proiecții, accesul va fi permis imediat ce dezinfectarea zonei s-a încheiat. Ne cerem scuze în avans pentru posibilele decalaje ale orelor de începere a proiecțiilor, însă acestea depind de timpul de evacuare cât și de timpul de dezinfectare a spațiului.