fbpixel
Skip to main content

POLITICA DE ACCES: 

Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă. 

ATENŢIE! 

Accesul la proiecții se va face cu 45 min înainte de începerea lor, pentru a putea aplica măsurile de siguranță și a respecta distanțarea socială. 

Pentru siguranța dumneavoastră, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). La intrarea in perimetrul proiecției, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului. Este obligatorie folosirea măștii pe tot parcursul evenimentului! 

Respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane este obligatorie de la intrarea în incinta unde se va desfășura proiecția și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul. Nu aveți voie să schimbați amplasamentul scaunelor! 

Pe lângă masca obligatorie, vă recomandăm să aveți la voi dezinfectant de mâini, respectiv pelerină și pătură, în caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice. 

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

 

 

Bilete:

Biletele se găsesc online pe www.eventbook.ro Ele se pot procura și în spațiile de proiecție, în limita locurilor disponibile.

Bilet (valabil pentru o singură proiecţie) : 12 lei

 

Programul poate suferi mici modificări ulterioare, varianta actualizată va fi disponibilă pe estefilm.ro

Recomandăm sosirea cu cel puțin 45 minute înainte de începerea proiecțiilor.

 

Locații:

TERASA CU FLORI - CENTRUL CULTURAL ION BESOIU

nr. 1, Strada Emil Cioran, 3 550025

 

CURTEA MUZEULUI DE ISTORIE - CASA ALTEMBERGER

Strada Mitropoliei 2, Sibiu 550179

 

ESPLANADA FILARMONICII DE STAT SIBIU - SALA THALIA

Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160