program image

Program BIEFF - Bucharest International Experimental Film

Festivalul Internațional de Film Experimental București (BIEFF) este primul și cel mai amplu eveniment din România destinat filmului de avangardă și artei vizuale. Programul festivalului reunește an de an creații inovatoare ale unor artiști profund personale asupra realității contemporane, care explorează cu îndrăzneală limitele limbajului cinematografic.

Un cinema al libertății totale de creație, un cinema fără compromisuri.

Ajuns la cea de-a treisprezecea ediție, BIEFF propune peste 30 de evenimente adresate atât publicului cinefil, cât și profesioniștilor din domeniul cinematografiei: trei secțiuni competiționale care reunesc cele mai bune filme de scurt și lungmetraj ale anului, programe speciale curatoriate în parteneriat cu instituții prestigioase, întâlniri cu cineaști din toată lumea, dar și proiecții eveniment ale unora dintre cele mai așteptate filme ale anului.

Prezentată sub tema “Against All Odds”, selecția de filme din acest an explorează teme actuale, chestionând totodată felul în care supranaturalul  continuă să modeleze imaginarul  lumii contemporane.

***Studenții UNATC și UNARTE au acces gratuit, în baza carnetului de student și în limita locurilor disponibile.

events