program image

Program Alpin Film Festival

Festivalul Internațional de Film Montan ALPIN FILM FESTIVAL va avea loc între 7-12 septembrie, la Brașov, Râșnov și Predeal.

ALPIN FILM FESTIVAL este un eveniment cultural internaţional de film, carte și fotografie, care îşi propune să promoveze civilizația montană cu valorile ei patrimoniale, turistice, ecologice, economice, de educaţie şi sportive.

Începând din acest an, festivalul face parte din IAMF – International Alliance for Mountain Film, prestigioasa asociație mondială ce reunește 27 de evenimente cinematografice din 20 de țări de pe 5 continente.

Programul ALPIN FILM FESTIVAL cuprinde două competiții  de film cu tematică montană - românești și internaționale. Proiecțiile de film vor fi urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public. 

  • Cea de-a 6 -a ediție a ALPIN FILM FESTIVAL se va desfășura atât în aer liber, în Piata Brassai și la Bastionul Țesătorilor, cât și în sălile de proiecții, la Cinema Astra și la Centrul Cultural Reduta din Brașov. Proiecţiile vor avea loc cu respectarea normelor sanitare, care să garanteze siguranţa spectatorilor.

 

REGULAMENT ACCES ALPIN FILM FESTIVAL 2021 

  • Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. 
  • Toți participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate valid, în scopul verificării și validării adeverinței de vaccinare, a testelor PCR sau rapide și/ sau pentru verificarea biletului gratuit (pentru acces la proiecțiile din locatiile festivalulului ).
  • Pe perioada desfășurării festivalului, la punctul sanitar de lânga Piata Brassai ( zona după Ziduri ) se vor efectua teste antigen rapide valabile 24h. Prețul unui test antigen rapid este 40 de lei.
  • ACCESUL LA PROIECȚIILE DIN CADRUL FESTIVALULUI ESTE GRATUIT
  • Pentru proiecțiile care au loc în cadrul festivalului , accesul este condiționat de deţinerea unui bilet cu valoare 0, care asigură rezervarea locului la proiecție și care poate fi achiziționat de pe platforma Eventbook.ro. Comenzile sunt limitate la 4  bilete/adresă email. Rezervarea locului expira cu 10 minute inainte de ora de incepere a proiectiei.
  • Pentru a evita situațiile în care locurile rezervate rămân libere și există în continuare doritori să vadă filmul, rugăm spectatorii care nu mai ajung la proiecția rezervată să solicite reprezentanților Eventbook anularea rezervării printr-un mesaj de răspuns la e-mailul care conține biletul cu valoare 0 lei. 

PROGRAMUL COMPLET poate fi consultat aici: https://alpinfilmfestival.ro/ (după data de 19 august)

  • Toți participanții răspund pentru valabilitatea și veridicitatea documentelor prezentate.
  • În funcție de evoluția situației epidemiologice, de normele legale și recomandările emise de către autoritățile competente, Organizatorul poate institui măsuri sau restricții suplimentare privind accesul în Festival. 
  • Toți participanții sunt obligați să respecte toate normele în vigoare privind combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV2 care vor fi în vigoare la momentul desfășurării Festivalului.

events