fbpixel
Skip to main content

Întâlnire cu Mihaela Noroc și „Atlasul frumuseții.Femeile lumii în 500 de portrete“

miercuri, 29 noiembrie, ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Întâlnire cu Mihaela Noroc și „Atlasul frumuseții.Femeile lumii în 500 de portrete“ miercuri, 29 noiembrie, ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Vă așteptăm miercuri, 29 noiembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu celebra fotografă Mihaela Noroc și Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas, despre fascinanta poveste a bestsellerului „Atlasul frumuseţii. Femeile lumii în 500 de portrete“, recent apărut la Editura Humanitas.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe.

Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Această colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi și din ceilalți.

„În carte sunt multe imagini și povești care n-au apărut niciodată online. Atlasul Frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete nu e varianta tipărită a paginii de facebook, ci mult mai mult decât atât. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat câteva imagini noi, am lucrat la texte, am creat o nouă copertă și sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut și peste hotare.“ (Mihaela Noroc)

we also recommend