Theater
20 Dec 2019

Top 3 spectacole la Apollo111 Teatrul în 2019


După un an cu spectacole la Apollo111 Teatrul, dar și cu proiecții de filme, festivaluri, conferințe și alte evenimente, am tras linie și am aflat care au fost spectacolele cu cele mai multe bilete vândute. 

De asemenea, am întrebat fanii de pe pagina noastră de Facebook ce spectacol le-a plăcut cel mai mult, iar din răspunsurile lor ne-am dat seama că numărul 1 în preferințe rămâne un clasic.

Astfel, mai jos avem top 3 spectacole puse în scenă la Apollo111 Teatrul, care au atras un număr mare de spectatori în 2019, conform numărului de bilete vândute:

1. Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half

Un punk-rocker transgender este în turneu cu trupa sa “The Angry Inch“ pentru a-și  lansa primul album. Odată ajunși în București, totul scapă de sub control, iar concertul devine un spectacol în care Hedwig își asumă riscul de a dezvălui publicului adevărata poveste a vieții lui și a fostului său iubit care l-a trădat, furându-i toate cântecele. 

2. Medea’s Boys

Spectacolul aduce în discuție vulnerabilitățile bărbaților, machismul, patriarhatul și misoginismul, toate acestea prin ironie și umor. Universul scenic (reprezentat de un bar cu tematică marină) este populat de o distribuție integral masculină. Aici, câțiva argonauți se întâlnesc pentru a celebra experiența majoră a vieții lor - călătoria mitologică pe nava Argo.

Bilete disponibile aici.

3. Taximetristi 

Doi taximetriști în timpul unei ture de noapte. Bat străzile Bucureștiului împreună cu o mână de clienți. Ar trebui să fie o noapte obișnuită, dar nu e, pentru că suntem la teatru. Așa că avem întâlniri și întâmplări care ar trebui să le schimbe viața.

Bilete disponibile aici.

În continuare, avem top 3 spectacole la Apollo111 Teatrul potrivit sondajului nostru, organizat pe Facebook, sub forma unui concurs:

1. Psycho

Psycho este un spectacol despre teama de a recunoaște ce am fi in stare să facem pentru ceea ce iubim. O poveste polițistă despre o iubire secretă cu final neașteptat. Un tribut adus lui Alfred Hitchcock și unui personaj unic în literatura și filmul american.

2. Medea’s Boys

3. Taximetriști

Așadar, primul loc în top este diferit, dar următoarele sunt aceleași. Desigur, fiecare spectacol transmite o poveste și fiecare spetactor empatizează în mod diferit cu personajele, dar ne-am dorit să vedem ce a ales publicul.

Totuși, în această toamnă a avut loc premiera spectacolului Gruesome Playground Injuries, care a fost primit foarte bine de critici și de public. Vom vedea dacă va schimba ordinea în topul de anul viitor. Bilete disponibile aici.

Continuați să mergeți la teatru: lumea se schimbă de la o stagiune la alta!

Program complet și bilete aici.