03 Sep 2015

Rezervari online pentru posesorii carnetelor de 5 bilete la Cinema Elvire Popesco


La cererea publicului, Institutul Cultural Francez si Eventbook au implementat sistemul de rezervare online a locurilor la proiectiile de la Cinema Elvire Popesco pe baza carnetului de 5 bilete.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, posesorii de carnete de 5 bilete trebuie doar sa bifeze optiunea "Am carnet de 5 bilete" din dreptul fiecarei reprezentatii de pe Eventbook.ro, sa introduca numarul codului de bare inscris pe carnet si, dupa validarea acetuia, sa selecteze numarul de locuri pe care doreste sa le rezerve.

Rezervarea va fi confirmata si printr-un e-mail la adresa folosita pentru inregistrarea pe site-ul Eventbook. Nu mai este necesara prezentarea la casierie, carnetul de 5 bilete fiind scanat direct la accesul in sala de cinema.

Rezervarile efectuate si neonorate sunt anulate automat cu 10 minute inaintea orei de incepere a filmului, asa ca va rugam sa veniti din timp la proiectie.

Rezervarea locurilor pentru carnetele de 5 bilete nu este obligatorie, insa este recomandata pentru asigurarea locului in sala.

Reamintim ca prin intermediul carnetului, cinefilii pot participa la 5 proiectii ale Cinema Elvire Popesco sau il pot imparti cu prietenii. Carnetul este valabil 3 luni de la data achizitionarii si poate fi cumparat online (inclusiv in format electronic - print-at-home), de la casa de bilete a Cinema Elvire Popesco sau de la librariile Kyralina si Anthony Frost.

Cumpara carnetul de 5 bilete si rezerva-ti locul la film