Movie
17 Sep 2020

RADEF RomâniaFilm relansează activitatea de spectacol cinematografic


Luna septembrie a adus vești bune pentru cinefilii din România: după o lungă perioadă de așteptare și de incertitudine, ne bucurăm că sălile de cinema se vor redeschide, iar partenerii noștri vă invită să vizionați filme în condiții de siguranță. Prezentăm în continuare anunțul făcut de RADEF RomâniaFilm cu privire la redeschiderea mai multor cinematografe – atât în București, cât și în țară.

Urmare a dispoziţiilor legale în vigoare privind reluarea activităţilor de organizare a spectacolelor cinematografice, avem plăcerea să anunţăm publicul cinefil că, începând cu data de 18 septembrie, cunoscutul anunţ “RomâniaFilm prezintă” redevine actual. 

Astfel, începând cu data menţionată, Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor RomâniaFilm (RADEF RomâniaFilm) relansează activitatea de spectacol cinematografic în sălile dotate cu aparatură de proiecție digitală 2D/3D și instalație de sunet Dolby: Europa București, Florin Piersic Cluj-Napoca, Cinema Mon Amour Piatra Neamţ, Patria Craiova, Sergiu Nicolaescu Târgu Jiu si Arta din Sibiu.

Invităm cu drag publicul să reluăm o relaţie tradiţională, oferind titluri de film actuale, având în pregătire şi o ofertă specială de titluri clasice.

Sălile noastre de spectacol au fost pregătite cu atenţie deosebită pentru a respecta toate normele igienico-sanitare necesare şi pentru a asigura oaspeţilor noştri o experienţă cinefilă plăcută. Biletele pot fi achizitionate de la casieriile cinematografelor și online, în platforma eventbook.ro.
Pentru consultarea programului de film și mai multe informaţii, vă stau la dispoziție site-ul www.romaniafilm.roşi paginile de social media ale cinematografelor (http://www.romaniafilm.ro/cinematografe). 

Ne propunem ca acesta să fie un nou început al unei relaţii de succes și reciproc avantajoase cu publicul spectator cu atât mai mult cu cât și noi, RADEF RomâniaFilm, suntem la începutul unui nou drum. Astfel, ne face plăcere să anunţăm publicul larg şi colaboratorii noştri ca în prezent, în urma aprobării planului de reorganizare judiciară, RADEF RomaniaFilm a demarat implementarea planului menţionat și urmăreşte revenirea la poziţia pe piaţa și în percepţia publicului consacrate de-a lungul anilor.

Vă așteptăm cu drag la film!