fbpixel
Skip to main content
Other
19 Mar 2020

Mută-ți spectacolele în online pe platforma Eventbook


Începând cu luna martie, platforma Eventbook oferă posibilitatea artiștilor și organizatorilor de evenimente să își continue activitatea cu vânzare de bilete în mediul online - atât cu spectacole care pot fi redate live, cât și cu evenimente din portofoliu deja înregistrate.

Întrucât Eventbook asigură vânzarea de bilete pentru numeroase proiecte din zona independentă, sector extrem de vulnerabil în această perioadă, publicul poate susține acum de la distanță activitatea artiștilor, primind la schimb posibilitatea de a viziona spectacolele preferate din confortul și siguranța propriei casei.

Platforma oferă o modalitate securizată prin care promoterii pot susține atât spectacole live, cu vânzare de bilete, dar și redarea conținutului de arhivă în regim pay per view. Toți cei interesați de acest serviciu pentru spectacole, concerte, conferințe sau alt tip de conținut video live și preînregistrat ne pot contacta la office(at)eventbook(punct)ro.

În perioada următoare, Eventbook va implementa și posibilitatea de a oferi cadou bilete la spectacole, online sau fizice, pentru a permite clienților să dăruiască momente culturale unice celor dragi, dar și persoanelor aflate în dificultate, pentru care vizionarea unui spectacol este, de cele mai multe ori, un privilegiu.

De asemenea, pentru sprijinirea partenerilor, în curând platforma Eventbook va include și o secțiune de sponsorizări dedicată sectorului cultural, în care fiecare proiect își poate expune nevoile și cauzele, dar și o secțiune de shop prin care partenerii își pot pune la vânzare merchandising și collectibles.