fbpixel
18 Mar 2015

MONO [Jap], nume cult al scenei post-rock, revine in Romania pentru doua concerte


Trupa japoneza MONO include Romania pe harta turneului european de promovare a dublu-discului “The Last Dawn/Rays of Darkness”, urmand sa concerteze pe 16 aprilie in Club Daos din Timisoara si pe 17 aprilie in Bucuresti, la Club Control.

Devenit in cei 15 ani de activitate un nume-cult al scenei post-rock, proiectul MONO a adunat in discografia sa opt albume, prezentate live in numeroase turnee mondiale.

Cel mai recent material discografic, dublul-album “The Last Dawn/Rays of Darkness”, a fost lansat in octombrie 2014, cele doua discuri puternic contrastante reprezentand “momente de cotitura din viata fiecaruia. Lumina si intuneric, speranta si deznadejde, dragoste si pierdere, emotii care nu pot fi exprimate, o durere pe care nu o poti transmite prin cuvinte, o fericire pe care pur si simplu nu o poti masura.”, dupa cum declara insusi Takaakira “Taka” Goto.

Invitata speciala in turneul The Last Dawn/Rays of Darkness este violoncelista americana Alison Chesley aka Helen Money.

Biletele pentru concertele Mono si Helen Money costa 50 de lei si se gasesc online, in format print-at-home, pe Eventbook.ro sau in format fizic la Club Control si Club Daos.