fbpixel
Skip to main content
Online
20 May 2020

Fii Susținător pe platforma Eventbook


Ai vreun artist preferat? Un spectacol la care ai râs sau care a atins vreo coardă sensibilă? Sunt evenimente la care te-ai dus cu entuziasm, locuri unde ți-ai dat întâlnire cu oameni dragi, zile în care ți-ai decorat viața cu artă. Pentru amintirile plăcute din care ne alimentăm pozitiv în vreme de criză, dar și cu așteptarea reîntâlnirii cu artiștii noștri dragi, lansăm pe Eventbook secțiunea Support unde schimbăm rolurile: tu devii susținătorul lor, spectatorul care aplaudă în continuare și oferă o doză de încredere!

Pe eventbook.ro/support oricine poate, începând de astăzi, să susțină cu orice sumă dorește proiectele partenerilor listați, printr-o modalitate foarte simplă și rapidă, cu doar câteva clickuri. Tu primești un certificat simbolic de susținător pe e-mail, iar noi îi vom transfera beneficiarului integral suma pe care tu ai ales să o dăruiești, fără costuri ascunse.

Încă din luna martie, când instaurarea măsurilor de prevenție a răspândirii virusului COVID-19 a dus la suspendarea bruscă a activității partenerilor Eventbook, ne-am propus să susținem sectorul cultural prin crearea unor mijloace digitale de a-și continua activitatea – prin streaming live sau înregistrat, prin gift tickets, iar acum prin donații. Acestea vor contribui la desfășurarea spectacolelor din stagiunea viitoare, a concertelor din sezonul următor sau altor proiecte adiacente.

Împreună îi putem susține astăzi pentru a ne putea bucura de spectacole și concerte mai târziu. Dacă știi vreun artist, proiect sau locație care ar avea nevoie de sprijin sau pe care ți-ar plăcea să o poți susține prin platforma eventbook.ro/support așteptăm un e-mail la office@eventbook.ro.

Devino susținător! Noi aplăudăm sprijinul tău!