fbpixel
Skip to main content
27 Mar 2015

De Martisor, primele 25 de fete intra gratis la concertul Vodka Juniors (punk / dub / electro) din Question Mark


Trupa de punk / dub / electro Vodka Juniors revine in Romania pentru un mini-turneu de sase orase, cu oprire la Bucuresti, in Question Mark, duminica aceasta. Line-up-ul este completat de Anemic Disco, Wooldozer si Just Another Lie.
 
Biletele costa 10 lei pentru fete si 20 de lei pentru baieti si se gasesc pe Eventbook.ro, la Question Mark si in librariile Kyralina si Anthony Frost, dar pentru ca duminica este 1 martie, primele 25 de fete intra gratis!  

Cu o seara inainte, Question Mark gazduieste o alta trupa din Grecia, Bewized (Groove Metal / Metalcore), alaturi de Walk Th Abyss si Epileptic Outbreak. Biletele costa 15 lei in avans si 20 la intrare. 

Vodka Juniors este o trupa de punk rock din Grecia in a carei productii se pot regasi elemente de dub, electronic, hip-hop sau hardcore ce sunt menite in a crea haos pe scena si intense experiente emotionale publicului spectator.

Cel mai nou disc, “Clubriot”, este programat pentru lansare in luna martie a acestui an si poate fi ascultat pe pagina de bandcamp a trupei: https://vodkajuniors.bandcamp.com/

Vodka Junior - turneu Romania

1/3 Bucharest (RO) @Question Mark w/ Anemic disco / Wooldozer / Just another lie
2/3 Cluj Napoca (RO) @Gazette (Dub/Ska/Dancehall Jam)
5/3 Iasi (RO) @Teatru Fix
6/3 Cluj Napoca (RO) @Shelter
7/3 Sibiu (RO) @Hard Rock

Anemic Disco este o trupa de post-punk din Brasov, cu influente indie si electro.

Wooldozer sunt patru prieteni din patru co?uri diferite ale ??rii care s-au întâlnit în Bucure?ti cu un singur scop – de a face muzic?. Wooldozer a luat foc ca o idee între colegi muzicieni de a cânta de dragul riff-urilor, pentru prieteni, pentru distrac?ie, pentru o bere ?i timp liber petrecut spiritual cum trebuie.

Acele jam-uri s-au materializat în aprilie 2014 în primul nostru efort muzical, lansat sub form? de EP de 4 piese, intitulat “First Dig (the demos)”.

Just Another Lie este o trupa de ska punk din Bucuresti.